Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 30 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clubul Sportiv Municipal Constanța a încheiat un contract cu firma la care asociat unic este fosta soție a lui Sorin Gabriel Strutinsky (DOCUMENT)

ro

16 Nov, 2022 15:31 2325 Marime text

 
  • Ofertant câștigător este SC Black Wave Center SRL, contractul, cu data de 4 noiembrie a.c., având valoarea de 252.480 lei.
 
Clubul Sportiv Municipal Constanța a încheiat un contract de prestări servicii, obiectul achiziției reprezentându-l prestarea serviciilor de cantină - pregătirea, prepararea și servirea hranei pentru sportivii legitimați la club de la sectiile handbal masculin, volei feminin și masculin, baschet feminin și masculin și rugby, la sediul Prestatorului.
 
Ofertant câștigător este SC Black Wave Center SRL, contractul, cu data de 4 noiembrie a.c., având valoarea de 252.480 lei.
  
Despre SC Black Wave Center SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată miercuri, 16 noiembrie a.c., societatea Black Wave Center SRL a fost înființată în anul 2011, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Alte activităţi recreative şi distractive n.c.a.“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Black Wave Center SRL a avut o cifră de afaceri de 3.355.554 lei, un profit net de 880.156 lei și 20 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 3.368.679 lei, un profit net de 163.365 lei și 39 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociat unic în Black Wave Center SRL este Adriana Strutinsky, care deține și calitatea de administrator.
 
Adriana Strutinsky este fosta soție a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky.
 
În afară de SC Black Wave Center SRL, aceasta nu mai apare într-o altă firmă. 
 
Confidas informează și că Black Wave Center a mai încheiat patru contracte de achiziții publice, în valoare totală de 12.529,00 lei, autoritățile contractante fiind Penitenciar Spital Constanța - Poarta Albă (meniu festiv cadre - două contracte) și Penitenciarul Poarta Albă (meniu festiv cadre și achiziție tobă pentru sărbătorile de Crăciun).  
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Sursa foto: CSM Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Clubul Sportiv Municipal Constanța achiziționează articole și echipamente de sport de la firma unui fost handbalist (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii