Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ furturi - 24.02.2009

ro

24 Feb, 2009 20:28 724 Marime text

MINISTERUL INTERNELOR ŞI REFORMEI ADMINISTRATIVE
J A N D A R M E R I A   R O M Â N Ă
Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa
Relaţii Publice
B-dul. I.C. Brătianu  Nr. 246 ; Tel. : 0241.623435, Fax : 0241.545948
www.jandarmeriamobilatomis.ro
e-mail: grupareadejandarmimobilatomis@yahoo.com
                                                                                                                                                                                                        
BULETIN INFORMATIV
                                                                                               Nr. 25
Constanţa, 24.02.2009

Furt de fier vechi din portul Constanţa

 În data de 23 februarie a.c., în jurul orelor 15.30, o echipă din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS”, a depistat în zona Poarta 6 Port Constanţa, un bărbat de 52 de ani, din Constanţa, care a sustras din incinta portului cantitatea de 73 kg fier vechi.
 CORNEL C. declară că a intrat în incinta portului printr-o spărtură a gardului împrejmuitor cu intenţia de a sustrage deşeuri metalice. El spune că, plimbându-se prin port, s-a deplasat către o gramadă de fier vechi, de unde a sustras deseurile, care se aflau în două găleţi şi un sac de rafie, după care a ieşit din port prin aceeaşi spărtură din gard, fiind surprins de jandarmi.
 În cauză au fost întocmite actele procedurale necesare începrii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, dosarul fiind înaintat parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Un bărbat de 29 de ani a fost depistat de jandarmi după ce a spart un chioşc de pe plaja „Modern” din Constanţa

 În data de 23 februarie a.c., în jurul orelor 20.00, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS” a intervenit pentru identificarea unui bărbat, care a pătruns într-un spaţiu comercial situat pe plaja „Modern” din municipiul Constanţa, de unde a sustras mai multe bunuri.
 În jurul orelor 19.30, bărbatul a fost observat de către un cetăţean, care a alertat telefonic dispeceratul Grupării de Jandarmi Mobile, în momentul în care a spart geamul magazinului,.
 Martorii spun că în aceeaşi seară, înainte de a sparge chioşcul de pe plajă, a încercat să sustragă o scară metalică culisantă, pe care doi muncitori, care se cinsteau cu bere, o lăsaseră lângă zidul unui bar. A fost însă surprins de aceştia, care, mulţumiţi că şi-au recuperat scara, l-au lăsat să plece.
 IONEL O. de 29 ani, din judeţul Constanţa, a fost găsit în scurt timp de jandarmi într-o magazie de pe plajă, unde avea şi adăpost pe timpul nopţii. Alături de el se aflau două tuburi cu dioxid de carbon, cabluri electrice şi mai multe pahare, recunoscute de proprietara chioşcului ca fiind ale sale.


 Bărbatul spune că era în stare de ebrietate şi nu şi-a dat seama ce face.
 Jandarmii au întocmit actele procedurale necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, dosarul fiind înaintat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.  

Link imagini video: http://s4.transfer.ro/storage/Furt_chiosc_Modern_23.02.09-3cd64.rar
 
OFIŢER DE RELAŢII PUBLICE
Locotenent colonel
  SORIN MUSTĂŢEA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii