Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atac la vagoanele cu carbune - 28.01.2009

ro

28 Jan, 2009 15:12 819 Marime text

MINISTERUL INTERNELOR ŞI REFORMEI ADMINISTRATIVE
J A N D A R M E R I A   R O M Â N Ă
Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa
Relaţii Publice
B-dul. I.C. Brătianu  Nr. 246 ; Tel. : 0241.623435, Fax : 0241.545948
www.jandarmeriamobilatomis.ro
e-mail: grupareadejandarmimobilatomis@yahoo.com
                                                                                                                                                                                                        
BULETIN INFORMATIV
Nr. 10
Constanţa, 28.01.2009

Ordine si siguranta publica
 
 In ultimele 24 de ore, jandarmii Gruparii Mobile „TOMIS” aflati in misiunile de mentinere a ordinii si sigurantei publice in municipiul Constanta, pe raza Sectiilor de Politie 1, 2 şi 4 au aplicat 28 sanctiuni contraventionale, din care 13 avertismente scrise si 15 amenzi, in valoare totala de 4.050 lei si a fost constatata o infractiune, fiind prins un autor. Totodata, au fost ridicate in vederea confiscarii, bunuri in valoare totala de 300 lei
 Defalcat, pe zone de interes operativ, sanctiunile contraventionale au fost constatate si aplicate astfel:
- 3 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 200 lei, in zona institutiilor de invatamant preuniversitar, pentru refuz de legitimare, tulburarea ordinii si linistii publice, etc.;
- 16 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 2.850 lei, in zona pietelor Tomis III, Ciresica si Brotacei, pentru comert ilicit;


- 9 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 1.000 lei, pe timpul misiunilor de mentinere a ordinii si sigurantei publice in zona Sectiilor de Politie.  

Atac la vagoanele cu carbune

 In data de 27 ianuarie a.c., in jurul orelor 16.30, cu prilejul unei actiuni desfasurate de luptatori din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile „TOMIS” in comun cu lucratori din cadrul Politiei Transporturi Constanta in zona Triaj C.F. Palas, patru barbati au fost surprinsi in timp ce incarcau in saci de rafie carbune cocsificat sustras din vagoanele aflate in tranzit.
 La vederea jandarmilor si politistilor, cei patru au abandonat „marfa” si au luat-o la fuga, jandarmii reusind sa prinda pe unul dintre ei, CIPRIAN C. de 23 ani, din Navodari, urmand ca in scurt timp sa fie identificati si ceilalti autori ai infractiunii.
 La fata locului au fost gasiti 7 saci incarcati cu carbune cocsificat, 20 de saci de rafie pregatiti pentru a ambala carbunele iar pe terasament, o lopata si o cantitate apreciabila de carbune aruncat din vagoane.
 Cantitatea de aproximativ 350 kg carbune ambalata in saci a fost predata sociatatii prejudiciate.
 In cauza, au fost intocmite actele procedurale necesare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cercetarile fiind continuate de lucratorii Sectiei Regionele de Politie Transporturi Constanta.

Imagini filmate pe timpul actiunii – la Lt.col.Sorin Mustatea 

OFIŢER DE RELAŢII PUBLICE
Locotenent colonel
SORIN MUSTĂŢEA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii