Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta, Washington nu e Miami Beach!

ro

09 Oct, 2013 14:06 898 Marime text
Fiecare acțiune internațională a premierului Ponta compromite România. În spațiul oriental, a făcut o vizită inutilă în Azerbaidjan, doar pentru a fi umilit printr-un refuz în proiectul Nabucco, a cedat 400 de milioane de dolari datorați României în Kazahstan, a făcut declarații controversate privind Siria.

În Franța, a compromis calendarul aderării României la Schengen. Ponta, care a plagiat cu nerușinare din avocatul francez William Bourdon (apropiat al Președintelui Hollande), a reușit să fie dezavuat de guvernul socialist de la Paris, care acum se opune ferm accesului țării noastre în spațiul european de liberă circulație.

La Berlin, a fost primit câteva minute, ca un trepăduș, doar pentru a i se aminti să respecte democrația și statul de drept.

Iată că și vizita anunțată la Washington este în pericol, după ce acum câteva zile Ambasada SUA își manifesta, printr-un comunicat de presă, aprecierea față de procurorii DNA pe care premierul iresponsabil îi cataloga drept „băsiști”. Se pare că Victor Ponta nu a înțeles că la Paris, Berlin și Washington nu merge cu minciuna. Pe fișele primite de omologii străini ai lui Ponta vor figura mereu plagiatul, lovitura de stat și agresiunea la adresa justiției.

Partidul Mișcarea Populară îi cere lui Victor Ponta să nu confunde Departamentul de Stat cu mall-urile frecventate în Florida, sau Washingtonul cu Miami Beach. Parteneriatul strategic cu SUA este prea important pentru a fi compromis de un politician mitoman, iresponsabil, ostil libertății presei și justiției.

Domnule Ponta, rămâneți acasă! Toate deplasările Dvs. au fost păguboase: ați compromis deja tot ce se putea compromite în politica externă și europeană a României.

Ajunge!

Adrian Papahagi
Vicepreședinte
Partidul Mișcarea Populară
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii