Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omagiu şi respect Armatei Române!

ro

25 Oct, 2013 19:05 988 Marime text
Partidul Mișcarea Populară transmite, cu ocazia Zilei Armatei Române, un omagiu tuturor eroilor noștri care au căzut pe câmpul de luptă, celor care au dat dovadă de curaj și au apărat neînfricat pământurile, libertatea şi independenţa neamului românesc.
Armata Română sărbătorește astăzi împlinirea a 69 de ani de la eliberarea Transilvaniei de Nord de sub ocupația Ungariei horthyste.
Avem un profund respect în fața memoriei celor care și-au dat viața pe câmpurile de luptă pentru apărarea țării și a valorilor naționale. Suntem astăzi alături de veteranii de război pentru care dragostea de țară și idealurile de libertate și independență au fost mai presus de orice.
Partidul Mișcarea Populară, fidel opţiunii sale geo-strategice, atlantismul, aduce, de asemenea, mulțumiri tuturor militarilor care în acest moment se află departe de țară, fie în Afganistan, fie în Bosnia-Herţegovina sau Kosovo, precum şi marinarilor de pe Fregata „Maria”, în misiunea comună a NATO „Active Endeavour”, pe Marea Mediterană, și care luptă în acest moment pentru interesele și securitatea României.
Partidul Mişcarea Populară apreciază în mod deosebit efortul și profesionalismul de care Armata Română a dat și dă în continuare dovadă în îndeplinirea misiunilor ce îi revin.



Eugen Tomac
Preşedinte, Partidul Mişcarea Populară
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii