Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 7.000 de oameni protestează joi în Portul Constanța - Pentru desființarea Republicii Mazăre

ro

27 May, 2014 15:20 1929 Marime text
Federația Națională a Sindicatelor Portuare - organizația sindicală reprezentativă la nivelul sectorului de activitate “Transporturi pe apă și servicii conexe. Transporturi aeriene și servicii conexe”, afiliată Blocului Național Sindical – organizează un miting de protest în data de 29 mai 2014, între orele 11.00 – 14.30, în fata sediului Primăriei și Prefecturii Constanța.
Membrii Federatiei Naționale a Sindicatelor Portuare protestează împotriva politicii Guvernului României, care nu și-a respectat angajamentele asumate privind modificarea legislației muncii și împotriva intenției acestuia de a scoate Portul Constanța de sub autoritatea statului și a-l trece în subordinea autorității locale Constanța.
Poziția membrilor Federației Naționale a Sindicatelor Portuare privind transferul pachetului de 13% din acțiunile deținute de către Ministerul Transporturilor în cadrul Companiei Naționale “Administrația Porturilor Maritime” S.A. Constanța (A.P.M.C.) către Consiliul Local Constanța, a mai fost exprimată și argumentată atât în cadrul conferinței de presă desfașurate în data de 15 mai, cât și în decursul celor trei zile de proteste desfășurate în perioada 19 – 21 mai, în fața sediului A.P.M.C..
 
F.N.S.P., afiliată Blocului Național Sindical protestează și solicită desființarea Republicii Mazăre.
 
###
 
Despre Federația Naționala a Sindicatelor Portuare
 
Federaţia Naţională a Sindicatelor Portuare (FNSP) reuneşte 26 de sindicate ale lucrătorilor din porturile comerciale româneşti şi din serviciile conexe acestora, fiind singura organizaţie ce deţine statut de reprezentativitate într-un sector cu peste 40.000 de salariaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii