Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forumul National de Turism si Revelionul Turismului 2013

ro

21 Jan, 2013 20:00 1602 Marime text

 

- HOTEL ROZMARIN PREDEAL-

Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (F.A.P.T.)si partenerii sai, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania ( A.N.A.T.), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc ( FPTR), Organizatia Patronala a Turismului Balnear ( OPTBR) si Asociatia Nationala a Turismului Rural, Ecologic si Cultural ( ANTREC) anunta organizarea, pentru al V-lea an consecutiv, a doua dintre cele mai importante evenimente ale industriei turismului romanesc, respectiv"Forumul National de Turism" si "Revelionul Turismului",in data de 26 ianuarie 2013, la Hotel Rozmarin din Predeal.

Pastrand traditia anilor trecuti, ziua de 26 ianuarie va debuta cu „Forumul National de Turism", a carui agendava cuprinde prezentari si dezbateri sustinute deorganizatiile din turismul romanesc, precum si alte teme de interes precum relatia comerciala agentii de turism - proprietari de structuri de primire turistica, colaborarea autoritati locale - agenti economici, etc.

La Forum au fost invitati sa participe reprezentanti ai ministerului de resort, reprezentantii autoritatilor locale din Brasov, Predeal, Bran, Moieciu, Rasnov, agentiile de turism membre ANAT, colegi hotelieri, asociatiile de promovare a turismului din Brasov, Rasnov, Litoral-Delta Dunarii, Bucovina, Sibiu, Sighisoara, Prahova, Gorj, Maramures, Buzau, Cluj ( membrii Federatiei F.A.P.T),membrii FPTR, membrii OPTBR, membrii ANTREC.

In seara zilei de 26 ianuarie a.c.va avea loc„Revelionul Turismului!",eveniment ce se adreseaza tuturor lucratorilor din turism si partenerilor din industria turismului. Vedeta Revelionului este Andreea Olariu, una dintre cele mai apreciate voci de la „Vocea Romaniei", alaturi de care vom intra in Noul An Turistic .

Cu acest prilej, invitam reprezentantii mass-media la conferinta de presa organizata pe data de 26 ianuarie 2013, ora 12.30, la Hotel Rozmarin din Predeal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii