Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COMUNICAT derularea programului de oferte speciale “O saptamana la mare-Litoralul pentru toti” Editia a 16-a, 3 mai – 15 iunie 2010

ro

10 May, 2010 00:17 1242 Marime text

Programul “O saptamana la mare-Litoralul pentru toti” lansat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc pentru perioada 3 mai – 15 iunie 2010, a inceput. Gradul de ocupare in prima serie este de aproximativ 10% din totalul locurilor pregatite pentru acest program. Astfel, la data comunicatului se afla pe litoral aproximativ 850 de turisti, cu 23% mai multi decat anul trecut in cadrul acestei actiuni.

 Acest program se bucura de sprijinul proprietarilor de structuri  hoteliere de pe litoral si de cel al agentiilor de turism care valorifica oferta hotelierilor.  Din informatiile pe care le detinem rezulta ca programul are succes, vanzarea locurilor decurgand in conditii bune.Pana acum s-au vandut in special seriile din luna iunie unde mai avem libere doar 30% din locuri .

Tarifele pentru oferta  speciala pentru 6 nopti de cazare (TVA inclus 9%) sunt:

Nr.crt Tip hotel Tarif /6nopti/persoana
1 Hotel 1* fara MD 159
2 Hotel 2* fara MD 189
3 Hotel 2* cu MD 249
4 Hotel 3* fara MD 219
5 Hotel 3* cu MD 339
6 Hotel 4* cu MD 399

 

 - Comisionul acordat agentiilor de turism este de circa 10% incluzand TVA.

-Pentru prestatorii care ofera servicii de cazare cu mic dejun, valoarea micului dejun este stabilita de fiecare in parte.

-Sejurul minim este de 6 nopti dar se pot valorifica si sejururi mai mari de 6 nopti.

- Nu se valorifica camere in regim single si nici partaje

“O saptamana la mare-Litoralul pentru toti” este un program al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc si face parte din programul national „Turist in Romania” al Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Locurile de cazare incluse in acest program se adreseaza tuturor categoriilor de turisti romani, iar vanzarea se va face conform principiului  “ primul venit, primul servit”.

Sunt inscrise in program 65 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie un numar de 8600 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca  la inceput de sezon estival 2010 cel putin 40.000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse.

Detaliile privind hotelurile si agentiile incluse in acest program se gasesc pe site-ul www.fptr.org

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii