Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cheltuieli evenimente litoral 1 Mai 2010

ro

29 Apr, 2010 16:27 1138 Marime text

Pentru prima data anul acesta, initiativa privata din turism isi dovedeste adevarata forta.Suntem constienti ca intr-un an de profunda criza economica, numai cu investitii majore in activitati care sa atraga turistii pe litoral, vom reusi sa depasim momentele dificile. Acest lucru a fost inteles de multi investitori privati, care organizeaza numeroase evenimente pe intreg litoralul. Din estimarile noastre, cheltuielile generate de organizarea evenimentelor din lista atasata se apropie de 1 milion de euro, suma care nu va fi recuperata in timpul minivacantei de 1 Mai. Aceasta suma reprezinta o investitie in viitorul turismului romanesc.

Alaturi ne este Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului care promoveaza sudul litoralului si organizeaza incepand de vineri 30 aprilie ora 14.00, un spectacol maraton ce va cuprinde concerte, proiectii de filme, petreceri si alte actiuni, derulate pe plaja "La Steaguri" din Neptun.

Orice actiune din partea mediului privat are menirea de a sprijini considerabil imaginea turismului romanesc.De aceea, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, alaturi de Hotelul Phoenicia si reteaua hoteliera Perla Majestic, organizeaza de 1 Mai 2010, in Mamaia un eveniment fara precedent in turismul romanesc. Incepand cu ora 15:00 si pana la ora 21:00 se va desfășura o paradă a hotelierilor, organizată pentru a marca debutului sezonului estival 2010. Pe artera principala din Mamaia, va avea loc un Carnaval din care vor face parte care alegorice , motociclete, masini de epoca si de lux, o fanfara si 400 de majorete costumate,sugerand teme specifice turismului. Parada va fi precedata de un show aviatic. In cursul serii, incepand cu ora 22:00, pe plaja din Navodari va avea loc un megaconcert al carui protagonisti vor fi : Simplu, Andreea Banica, Smiley, Akcent, Dj Sava, Dj Kamarera.Tot aici, va avea loc o expozitie culinara unde vor fi servite gratuit mancaruri specific romanesti.La miezul noptii se va desfasura un grandios spectacol de artificii.

Dorim ca prin aceasta desfasurare de forte, sa marcam altfel decat pana acum, debutul activitatilor turistice estivale de pe litoral.

In acelasi timp, dorim sa promovam membrii Federației si activitatea hotelieră din această zonă turistică, astfel incat turistii sa-si orienteze vacantele, in mod special, spre litoralul romanesc.

FEDERATIA PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMANESC

Presedinte, Secretar General,

DANIEL VASILESCU DRAGOS RADUCAN

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii