Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PwC România a asistat Academia de Studii Economice din Bucureşti într-un proiect finanţat prin POSDRU

ro

30 Sep, 2013 11:12 1440 Marime text
PwC România a asistat Academia de Studii Economice din Bucureşti într-un proiect finanţat prin POSDRU


Bucureşti, 30 septembrie 2013 – Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti a încheiat cu succes proiectul "Facilitarea inserţiei pe piaţa muncii a viitorilor absolvenţi de studii superioare prin organizarea de întreprinderi simulate şi stagii de practică", POSDRU/109/2.1/G/81714, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. ASE, în calitate de Beneficiar al proiectului, a fost asociată în cadrul proiectului cu PwC România, VBD Alliance Consulting şi Asociaţia Grupul de Economie Aplicată (GEA).
În cadrul proiectului s-a creat o reţea integrată, regională, de întreprinderi simulate pentru dezvoltarea aptitudinilor profesionale si îmbunătăţirea inserţiei pe piaţa muncii a peste 360 de studenţi si masteranzi cu profil economic. Caracterul de reţea a fost dat de activităţile de colaborare/competiţie între întreprinderile simulate create şi de centralizarea rezultatelor activităţii fiecărei întreprinderi prin programul de simulare a afacerilor folosit în proiect. Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul proiectului la adresa: http://practica.ase.ro/.
Astăzi, 30 septembrie, ora 15.00 în Sala de Consiliu a Serviciului de Fonduri Europene din cadrul ASE Bucureşti va avea loc Conferinţa de închidere a proiectului, unde rezultatele acestuia vor fi prezentate pe larg.


Despre PwC


Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 158 de ţări cu mai mult de 180.000 de specialişti dedicaţi oferirii de servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Spuneţi-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră şi descoperiţi mai multe informaţii despre noi vizitând site-ul www.pwc.com/ro.


© 2013 PwC. Toate drepturile rezervate.

PwC se referă la reţeaua de firme PwC şi/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii