Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:52 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

METRO Cash & Carry introduce, în premieră pentru România, primul sistem de discount personalizat

ro

19 Apr, 2012 23:29 793 Marime text

METRO Cash & Carry implementează, în premieră pentru piaţa de retail din România, primul sistem automatizat de promoţii personalizate - METRO Touch.

Soluţia se adresează clienţilor profesionişti ai companiei şi completează seria beneficiilor oferite de către METRO România clienţilor săi.

Folosind dispozitivul METRO Touch, clienţii vor avea acces rapid la o serie de oferte personalizate, concepute în funcţie de achiziţiile realizate de către aceştia în reţeaua METRO Cash & Carry România.

Prin simpla scanare a legitimaţiei de client METRO, noul sistem METRO Touch generează, pentru fiecare client în parte, o listă de preferinţe cu produse din gamele de articole proaspete şi ultra proaspete.

In funcţie de profilul si tranzacţiile fiecărui client, aceştia beneficiază de un discount acordat in baza unui cupon de cumpărături generat pe loc de METRO Touch. Clienţii pot folosi maximum cinci astfel de cupoane pe zi.

„Prin implementarea acestei soluţii, METRO Cash & Carry România continuă să inoveze pentru clienţii săi. METRO Touch este un dispozitiv cu ecran tactic, uşor de utilizat, amplasat la intrarea în magazinele noastre, care are ca principal beneficiu faptul că oferă clienţilor cupoane cu discount substanţial, acordat pe baza achiziţiilor efectuate. Este, fără îndoială, o soluţie unică prin care dăm startul unei noi ere în comunicarea personalizată, în cadrul pieţei de retail", a declarat Marc Carena, Director Management Clienţi METRO Cash & Carry România.

Dispozitivul METRO Touch este disponibil deja în cele 26 de magazine METRO Cash & Carry din România, mai puţin in magazinele METRO Punct.

METRO Cash & Carry este reprezentată în 30 ţări cu peste 700 de magazine cash & carry. Cu peste 120.000 angajaţi în întreaga lume, compania a atins vânzări de aproximativ 31 miliarde € în 2011. METRO Cash & Carry este o divizie de vânzări a METRO GROUP, unul dintre liderii comerţului la scară mondială. În 2011, vânzările METRO GROUP au atins cifra de 67 miliarde €. Compania numără aproximativ 280.000 de angajaţi şi operează 2.200 de locaţii în 33 ţări. Performanţa METRO GROUP se bazează pe forţa diviziilor sale de vânzări care operează în mod independent pe piaţă: Metro/Makro Cash & Carry - liderul internaţional în comerţul cu ridicata cu auto-servire, hypermarket-urile Real, Media Markt şi Saturn - lider pe piaţa bunurilor electronice şi electrocasnice din Europa şi magazinele universale Galeria Kaufhof. Informaţii suplimentare pe: www.metrogroup.de.

METRO Cash & Carry România este parte integrantă a METRO Cash & Carry Internaţional şi a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. Astăzi, reţeaua numără 32 de magazine în 24 de oraşe. Distribuţia naţională a magazinelor METRO România este următoarea: 5 centre în Bucureşti, câte 2 centre în Braşov, Constanţa, Timişoara şi Piteşti şi câte un centru în fiecare din următoarele oraşe: Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Piteşti, Tg. Mureş, Arad, Deva, Brăila, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda. Informaţii suplimentare pe: www.metro.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii