Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alege un internship ! – program pentru tinerii constanteni - 15 ianuarie 2015

ro

15 Jan, 2015 14:49 1786 Marime text
Grupul de Dezvoltare Durabila Constanta a organizat aseara evenimentul « Alege un internship ! ». Manifestarea a fost gazduita de The Hub Constanta Biblioteca Colorata Tomis Mall si a adunat tineri studenti si masteranzi din Constanta dornici sa inceapa o cariera.
Oferta de internshipuri a fost una diversificata, participantii putand alege intre activitati din domeniile cultural, dezvoltare durabila, sprijinirea categoriilor sociale defavorizate, implicarea in proiectele Blue Village, People Helping People, sau in cadrul platformelor Voluntar pentru Constanta si Smart Management.

De asemenea, oportunitatile de internship s-au mai referit la activitati de jurnalism, social media, PR/Marketing/Evenimente sau Marketing politic.
Au fost in total 33 de locuri oferite de catre 5 ong-uri, 2 companii private, o organizatie publica, 4 organizatii media.

Organizatorii sustin ca aceasta oferta de internshipuri se va mari odata cu atragerea de noi agenti economici si organizatii publice care doresc sa pregateasca tineri si sa le ofere un loc de munca dupa terminarea stagiaturii. Totodata, pentru tineri este o oportunitate de a capata experienta in munca, experienta ceruta de catre marea majoritate a companiilor in conditiile de angajare.

In acest sens, Grupul de Dezvoltare Durabila isi propune sa infiinteze un birou permanent in incinta The Hub Constanta Biblioteca Colorata Tomis Mall, birou si sa ofere informatii tinerilor care doresc sa acceseze un internship. De asemenea, cei interesati pot solicita informatii si pot transmite cv-ul pe adresa de email a organizatiei : gdd.romania@gmail.com
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii