Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:50 05 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O stradă importantă din localitatea Corbu va fi modernizată. Iată ce sumă este investită! (document)

ro

28 Sep, 2019 00:00 1762 Marime text
Primăria localităţii Corbu a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru achiziţia serviciului de modernizare a străzii Ion Stanei din comuna Corbu, judeţul Constanţa. Atribuirea a avut loc la data de 17 septembrie 2019.
 
Execuţia contractului de achiziţie publică presupune realizarea unor lucrări de modernizare a drumurilor de interes local în localitatea Corbu, judeţul Constanţa, în conformitate cu documentaţia tehnică aprobată, respectiv proiectul tehnic intitulat „Modernizare strada Ioan Stanei comuna Corbu, judeţul Constanţa”, elaborat de SC Megaproiect Construct SRL.
 
Lucrările aferente acestui obiectiv constau în principal în realizarea următoarele categorii de lucrări:
1. Lucrări de colectare şi evacuare dirijată a apelor pluviale
2. Lucrări de modernizare a structurii rutiere existente
3. Lucrări de înlocuire a podeţelor existente degradate.
 
Valoarea finală a achiziţiei se ridică la suma de 1.557.840,91 lei, iar firma care va executa lucrarea este SC G&M Road Building Engineering SRL.
 
Înmatriculată în anul 2012, firma are sediul social în municipiul Pitești. Capitalul social subscris, de 220 de lei, integral vărsat, este compus din 22 de părți sociale. Asociați în firmă sunt Magdalena-Emilia Alexandru și Paula Cusa, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii societății, care se ocupă de lucrări de construcție a drumurilor și autostrăzilor.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii