Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:44 02 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța a semnat cu o firmă din capitală pentru livrarea de containere (document)

ro

31 Dec, 2019 00:00 811 Marime text

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a organizat o licitație pentru atribuirea unui contract aferent achiziției de containere tip maritim pentru depozitare.
 
Atribuirea a avut loc în data de 16 decembrie 2019, obiectul contractului constând în cumpărarea a 5 containere pentru depozitare pentru necesitățile centrelor din cadrul DGASPC Constanța, astfel:
1. Sediu 2 DGASPC, str. Ciprian Porumbescu, nr.2A, loc. Constanța, jud. Constanța (1 bucată);
2. LP Cumpăna, str. Strajei, loc. Cumpăna, jud. Constanța (1 bucată);
3.CRRN Artemia, str. Eroilor nr.28, loc. Techirghiol, jud. Constanța (1 bucată);
4. CRRN Techirghiol, str.M. Sadoveanu nr.9, loc. Techirghiol, jud. Constanța (1 bucată);
5. CRRN Sf. Luca, șos. Mangaliei nr.53, loc. Negru Vodă, jud. Constanța (1 bucată).
Valoarea totală a achiziției este de 71.400 de lei, iar firma câștigătoare este Cros Construct SRL.
 
Cros Construct SRL a luat ființă în anul 2001, cu sediul social în București. Capitalul social al firmei este de 4.413.800 lei. Asociați în firmă sunt De Meew International BV, cu sediul social în Olanda, având o cotă de participare la beneficii și pierderi de 80%, Radu Popa, cu o cotă de participare de 10%, și Cristian Olteanu, având o cotă de participare la beneficii și pierderi de 10%. Administratori sunt  De Meew International BV, prin reprezentat Vicentius Bernardus Maria De Bok, SC Exclusiv Cosmetics SRL, prin Radu Popa, SC RMS Container SRL, prin Cristian Olteanu.
 
Activitatea principală a firmei constă în comerțul cu ridicata nespecializat. Pentru anul 2018, firma a raportat 44 de angajați, la o cifră de afaceri de 30.359.273 lei, iar profitul a fost de 4.605.307 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria„Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Citește și:
 
Eurosantis SRL va furniza produse farmaceutice Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (document)

DGASPC Constanţa Locuinţe protejate pentru persoane cu dizabilităţi la Nicolae Bălcescu şi centru de zi în Dorobanţu (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii