Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:13 21 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanţa Locuinţe protejate pentru persoane cu dizabilităţi la Nicolae Bălcescu şi centru de zi în Dorobanţu (document)

ro

02 Dec, 2019 00:00 1377 Marime text

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa a semnat cu societatea Nide Com-Serv SRL, care va elabora proiectul tehnic pentru trei locuinţe protejate destinate persoanelor cu dizabilităţi în comuna Nicolae Bălcescu şi pentru un centru de zi în localitatea Dorobanţu.
Nide Com-Serv SRL şi-a adjudecat contractul „Servicii de elaborare Studiu de Fezabilitate (SF) / Studiu de Fezabilitate (SF) cu inserţii din Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie (DALI) - (SF Mixt) / Documentaţie Tehnică pentru Autorizaţia de Construire (DTAC), Proiect Tehnic (PT), Documentaţie pentru Detalii de Execuţie (DDE) din cadrul proiectului ֿ«Sprijin pentru integrare comunitară» în localitatea Nicolae Balcescu“. Valoarea contractului atribuit este de 67.000 lei.
 
Contractul presupune achiziţionarea de studii de fezabilitate, proiecte tehnice de execuţie, servicii de consultanţă, analize şi servicii de asistenţă tehnică, respectiv studiu de fezabilitate (SF), studiu geotehnic, realizarea documentaţiei pentru certificatul de urbanism, documentaţie tehnică pentru autorizaţia de construire (DTAC), proiect tehnic (PT), documentaţie pentru detalii de execuţie (DDE), conţinut cadru DE, asistenţă tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuţie a lucrărilor, avize, în vederea construirii/dotării a trei locuinţe protejate (3 LP) pentru persoanele cu dizabilităţi din sistemul de asistenţă socială, în localitatea Nicolae Bălcescu.
 
De asemenea, se vor realiza un studiu de fezabilitate cu inserţii din documentaţie de atribuire a lucrărilor de intervenţie (SF mixt), studiul geotehnic pentru extindere, expertiza tehnică, auditul energetic, documentaţia pentru certificatul de urbanism, documentaţia tehnică pentru autorizaţia de construire (DTAC), proiectul tehnic (PT) - conţinut cadru PT, documentaţia pentru detalii de execuţie (DDE) – conţinutul-cadru DDE, asistenţa tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuţie a lucrărilor, avize, în vederea reabilitării, modernizării, extinderii/şi dotării unei clădiri, a unui centru de zi pentru persoanele cu dizabilităţi din sistemul de asistenţă socială în localitatea  Dorobanţu, comuna Nicolae Bălcescu.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de atribuirea procedurii publice, sunt: director general - Dinică Petre; director general adjunct - Roman Ana-Maria; director executiv Asistenţă Socială - Anca Ghiţulescu; director executiv Protecţia Copilului - Mihaela Ristea; Biroul Achiziţii Urmărire Contracte Apetroaei Elena Loredana, Galea Laura Alexandra, Popa Alexandru Iulian, Enache Dafina, Albu Cristina, Constantin Dana Antonela; Serviciul Administrativ Patrimoniu Tehnic - Țuţuianu Cătălin, Tudoran Corina, Stamate Ionela, Erimia Carmen, Ciuceanu Mariana, Andrei Liviu, Mititelu Radu, Meroşneac Catalin; Biroul Juridic Contencios - Popescu Marian, Murat Anida, Larie Petre, Enache Mihai Gabriel, Petre Lavinia Marina; Serviciul Contabilitate, Buget - Stamule Zoica, Chila Carmen, Marcu Sorina, Acatrinei Florentina, Neculaev Alina, Geamalingă Tanţa, Cosma Felicia Iuliana, Zavada Iuliana.
 

Nide Com-Serv SRL, în datele Registrul Comerţului

 
Înfiinţată în 1992, Nide Com-Serv SRL are sediul social în comuna Ostroveni, judeţul Dolj. Capitalul social subscris de 759.200 lei, integral vărsat, este compus din 7592 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Demetriad Carmina şi Demetriad Nicuşor-Laurenţiu, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare, este Demetriad Nicuşor-Laurenţiu.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 459.050 lei şi un profit de 40.057 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, Nide Com-Serv SRL a avut 2 salariaţi, un profit de 241.276 lei şi o cifră de afaceri de 762.244 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, un profit de 252.031 lei şi o cifră de afaceri de 912.753 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Citeşte şi:
 
DGASP Constanţa înfiinţează în Topraisar locuinţe protejate pentru persoanele cu dizabilităţi (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii