Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Comuna Castelu. Infra Plan Consulting SRL, dirigenție de șantier pentru rețeaua de distribuție gaze naturale (DOCUMENT)

ro

06 Apr, 2024 15:59 871 Marime text
  • Asociat unic în Infra Plan Consulting SRL este Ion - Daniel Răuță, cel care deține și calitatea de administrator.

Comuna Castelu (Consiliul Local Castelu), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din București pentru „Dirigenție de șantier - Înființare rețea inteligentă de distribuție gaze naturale în comuna Castelu“, sistemul fiind de cumpărare directă.


Valoarea cumpărării directe este de 133.000 lei (26.757,87 euro), ofertant câștigător fiind SC Infra Plan Consulting SRL. Data publicării este 3 aprilie 2024, ora 12.38, iar data finalizării - 3 aprilie 2024, ora 13.01.


După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de servicii dirigenție de șantier (supraveghere lucrări) privind obiectivul de investiții „Înființare rețea inteligentă de distribuție gaze naturale în comuna Castelu și satele aparținătoare, județul Constanța“.
 

Despre SC Infra Plan Consulting SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 5 aprilie 2024, firma Infra Plan Consulting SRL a fost înființată în anul 2019, adresa sediului social este în București, iar obiectul principal de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
Asociat unic în Infra Plan Consulting SRL este Ion - Daniel Răuță, cel care deține și calitatea de administrator. Acesta mai apare în Infra Plan SRL.
 
În 2022, Infra Plan Consulting SRL a avut o cifră de afaceri de 1.047.254 lei, un profit de 842.810 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.

Platforma termene.ro informează că Infra Plan Consulting SRL are 16 contracte câștigate - achiziții directe din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 4 aprilie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța


Citește și:

Licitații Constanța
În comuna Castelu și în satele aparținătoare va fi înființată o rețea inteligentă de distribuție gaze naturale (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii