Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:23 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN ACN cumpără reactivi chimici de la o firmă din Hunedoara (document)

ro

01 Nov, 2016 14:37 1257 Marime text
„Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
 
Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanţa, cu sediul pe strada Ecluzei, nr .1 Agigea cumpără reactivi chimici în valoare de 113.501,8 lei de la CHIMWEST SRL din Hunedoara.
 
Firma a câştigat licitaţia oferind preţul cel mai scăzut. Valoarea iniţial estimată a contractului era de 125.000 de lei.
 
„Contractul presupune aprovizionarea cu reactivi chimici a sistemului automat de monitorizare calitativă a apei din canalele navigabile, precum şi a laboratorului de analize fizico-chimice a parametrilor apei deversate în canalele navigabile şi foraje hidrogeologice“, se arată în anunţul de atribuire.

Ce ştim despre CHIMWEST SRL
Firma s-a înfiinţat în 2008 şi are sediul social în satul Şoimuş din judeţul Hunedoara. Are un capital social de 200 de lei, integral vărsat.
 
Asociaţia şi administratori ai societăţii sunt: Horaţius Horia Horhoianu, născut în 1970, la Deva, în judeţul Hunedoara, cu 50% din cota de participare în firmă şi Marilena Elena Blaga, născută în 1969, la Popeşti, în judeţul Bihor, şi ea având tot 50% din cota de participaţie în firmă.
 
Societatea are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata al produselor chimice  
 
În secţiunea Documente a acestui material puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii