Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV organizează cursuri de nivel postuniversitar pentru ofiţerii maritimi

ro

23 Nov, 2012 16:55 1717 Marime text

Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV va organiza, din luna ianuarie a anului 2013, programe de instruire pentru promovarea la nivel managerial destinate ofiţerilor II şi III punte şi maşină.

„Cele două programe de pregătire au fost special concepute pentru a răspunde necesităţilor absolvenţilor de studii superioare de specialitate în sistem Bologna. Ele reprezintă o alternativă la programele universitare de masterat. Faţă de acestea, cursurile dezvoltate de CERONAV prezintă două mari avantaje: durata, între trei şi şase luni, participanţii nemaifiind blocaţi la uscat timp de un an şi jumătate şi faptul că cifra de şcolarizare a instituţiilor de învăţămând superior de specialitate nu acoperă necesarul pieţei" a afirmat Ovidiu Cupşa, directorul general al CERONAV.

Programele de pregătire pentru trecerea la nivel managerial sunt structurate modular, permiţând participanţilor întreruperea pregătirii pentru efectuarea voiajelor pe mare. La finalizarea cursurilor de pregătire, cursanţii pot da examenele pentru brevetul managerial necesar promovării până la funcţia de comandant sau şef mecanic.

Compartiment Comunicare şi Relaţii Publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii