Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Polaris - 26.08.2014

ro

06 Sep, 2014 15:49 1173 Marime text
Zona Portului Tomis are un potential deosebit, atât din punct de vedere functional (turistic si de agrement urban), cât si din punct de vedere estetic-configurativ, datorita relatiei deosebite cu elementele de cadru natural – marea si faleza – care determina în buna masura caracterul Peninsulei. Modernizarea Portului Tomis, reabilitarea Zonei Peninsulare cat si a falezei Cazinoului pe segmente distincte, se vor imbina armonios, oferind puncte de atractie bine localizate, îndemnând la promenada si invitând constantenii la odihna într-un cadru cat mai placut. Ca si anul precedent, Caravana Polaris se va derula în zona Portului Tomis, unde o echipă formată din promoteri
imbracati in costumatii verzi îi va îndemna pe constănţeni dar şi pe turiştii aflaţi pe litoral să participe voluntar, alături de firma Polaris M Holding, la menţinerea curăţeniei în municipiul Constanţa.  
Promoterii,  alături de voluntari, vor încuraja un comportament ecologic din partea cetăţenilor constănţeni, oferindu-le acestora obiecte promoţionale pentru curăţenie, de culoare verde, precum şi pliante informaţionale referitoare la colectarea selectivă şi reciclare.

Data: 06.09.2014
Ora: 15:15
Punct plecare: On Plonge - Portul Tomis
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii