Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demisii la vârful PSD Constanţa Nicolae Moga şi Felix Stroe renunţă la funcţii şi rămân simpli membri de partid

ro

18 Nov, 2014 00:00 3644 Marime text
Demisii la vârful PSD Constanţa. La scurt timp după aflarea rezultatelor finale ale celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din judeţ, demisiile a doi dintre stâlpii PSD Constanţa au făcut înconjurul regiunii.


Felix Stroe - „Voi rămâne un simplu membru de partid al PSD Constanţa“

Primul care a anunţat că demisionează din funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa a fost Felix Stroe, unul dintre cei care au coordonat campania electorală a partidului în teritoriu şi unul dintre cei mai vechi membri ai PSD. Acesta şi-a motivat demisia prin faptul că este mâhnit de rezultatul alegerilor prezidenţiale din turul secund, cu toate că, în colegiul unde a coordonat campania, a avut rezultate mulţumitoare. „Consider că este un gest profund moral să-mi înaintez demisia din funcţia de vicepreşedinte al PSD Constanţa. Deşi responsabilitatea mea politică concretă în cadrul Organizaţiei Judeţene Constanţa este coordonarea activităţii de partid în Colegiul Uninominal de Deputaţi D3, colegiu în care PSD a câştigat alegerile, atât în turul I, cât şi in turul al II-lea, mă consider vinovat alături de ceilalţi colegi ai mei din conducerea Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa în principal pentru faptul că nu am reuşit, in ultimii ani, să-i conving că strategia promovată pentru activitatea de relaţionare a partidului cu cetăţenii judeţului Constanţa, cu tineretul, în special, este greşită, ceea ce s-a reflectat în rezultatele obţinute în această campanie electorală“, a explicat Felix Stroe, în conţinutul demisiei.

„Cu mulţumiri sincere pentru toţi colegii mei din colegiu şi din judeţ, care au făcut tot ceea ce este omeneşte posibil pentru câştigarea acestor alegeri, cu respect şi loialitate în continuare faţă de valorile social-democrate, voi rămâne un simplu membru de partid al PSD Constanţa“, spune, la final, (de acum) fostul vicepreşedinte al PSD Constanţa, Felix Stroe.

Nicolae Moga - „Îi asigur pe toţi constănţenii că le respect votul dat“

Profund dezamăgit de rezultate se declară şi cel care a coordonat campania PSD la nivelul întregului judeţ, senatorul Nicolae Moga. „Având în vedere rezultatul alegerilor prezidenţiale în judeţul Constanţa, cred cu tărie că trebuie să îmi asum responsabilitatea acestuia, înaintându-mi demisia din funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa. În calitate de coordonator al campaniei electorale, port întreaga responsabilitate a rezultatului obţinut“, a explicat senatorul Nicolae Moga în demisia pe care a înaintat-o conducerii partidului. „În acelaşi timp, vreau să le mulţumesc tuturor celor care au crezut în această campanie şi care s-au implicat cu toate resursele lor pentru ea. Vreau să îi asigur pe toţi constănţenii că le respect votul dat şi, în acelaşi timp, să îi asigur că Organizaţia Judeţeana PSD Constanţa are, în continuare, resursele umane necesare reprezentării cu cinste a intereselor municipiului şi judeţului Constanţa la nivel naţional“, a adăugat senatorul Moga în scrisoarea adresată nu doar liderilor locali ai PSD, ci şi tuturor constănţenilor.
Senatorul Nicolae Moga şi Felix Stroe au anunţat că vor rămâne simpli membri ai partidului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bogdan 18 Nov, 2014 09:30 Un gest de admirat. Sa nu uitam totusi ca 45% au votat PSD si ei sunt tot romani.