Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:02 15 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viceamiralul cu trei stele, Alexandru Mîrşu a demisionat din Consiliul Județean Constanța și din PSD

ro

13 Apr, 2021 12:31 3132 Marime text
  • Alexandru Mîrşu a demisionat din calitatea de consilier județean
  • Candidatura sa s-a produs după ce a trecut în rezervă la data de 30 iunie 2020
  • Mîrşu a candidat și a câștigat un mandat de consilier judeţean din partea PSD, la alegerile locale din 2020

Fostul comandant al Forţelor Navale, Alexandru Mîrşu a demisionat din calitatea de consilier județean.
Viceamiral cu trei stele, Alexandru Mîrşu a candidat și a câștigat un mandat de consilier judeţean din partea PSD, la alegerile locale din 2020.
Intrarea sa în politică a avut loc după ce a trecut în rezervă la data de 30 iunie 2020.

Viceamiral cu trei stele, Alexandru Mîrşu a declarat pentru ZIUA de Constanța că nu a fost niciodată membru PSD în adevăratul sens al cuvântului, dar că a notificat conducerea organizației județene a partidului cu privire la renunțarea la mandat și astfel și la legătura viața politică.

Mîrșu a mai spus că a activitat în cadrul CJC, în cadrul comisiei pentru Mediu și Agricultură, o comisie care nu avea tangență cu pregătirea sa profesională.

CJC a pregătit deja proiectul de vacantare a mandatului său, care cel mai probabil va reveni lui Răzvan Petrescu, fiul fostulu șef de la APM, Traian Petrescu.

Vă reamintim, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat, pe data de 15 iunie 2020, decretul privind trecerea în rezervă a fostului șef al  Statului Major al Forțelor Navale.

Mîrşu s-a aflat în fruntea Statului Major al Forțelor Navale din data de 18 decembrie 2013.
Potrivit singurei declarații de avere depuse la începutul mandatului, Alexandru Mîrşu deţine în Agigea un teren de 500 mp, un imobil în Constanţa şi un altul în Năvodari, două autoturisme şi două conturi bancare. Venitul realizat de familia Mîrşu în ultimul an fiscal depășește 200.000 de lei, vezi secțiunea "documente".

La capitolul interese, proaspătul consilier afirmă că face parte din Clubul Amiralilor, Liga Navală Română dar și din Cormorant Club UK.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii