Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Social-democratul Marian Șerbănescu a demisionat din Consiliul Local Constanța. Care este propunerea PSD pentru mandatul rămas liber (DOCUMENT)

ro

24 May, 2022 11:13 1563 Marime text
Primăria Municipiului ConstanțaSocial-democratul Marian Șerbănescu a demisionat din Consiliul Local Constanța după ce a devenit directorul Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci. Demisia a fost înregistrată la secretariatul Consiliului Local Constanța. În ședința de Consiliu Local de săptămâna viitoare, aleșii locali vor aproba vacantarea mandatului de consilier local.

Surse din conducerea organizației municipale a PSD Constanța ne-au declarat ca propunerea partidului pentru mandatul rămas liber va Ionel Damian, aflat pe lista de supleanti a social-democratilor constanteni. Acesta este de profesie jurist si este unul dintre șefii de zonă ai organizației. Votul în acest sens, se va da la sfârșitul săptămânii în cadrul unei ședințe a Biroului Municipal al PSD Constanța. Vă reamintim, în urma alegerilor locale din 2020, PSD are 8 mandate de consilier local în CLM Constanța.

Pe lista de candidați pentru un loc în Consiliul Local al Municipiului Constnața de la alegerile din 2020, Ionel Damian era la poziția 14, iar Marian Șerbănescu la poziția 8. 

Din lista respectivă menționăm că Daniel Georgescu (poziția 10) este acum la Organizația PSD Agigea, iar doi dintre cei aflați până la poziția 14 pe listă nu mai sunt membri PSD. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii