Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Agentului Imobiliar

ro

07 Apr, 2010 15:01 1539 Marime text

ZAI De acum încolo, 15 aprilie nu mai este doar o zi oarecare. 15 aprilie este ziua profesiei care asigură traiul celor care practică alte 30 de meserii. IMOPEDIA.ro, cel mai mare portal de imobiliare din Romania proclama data de 15 aprilie drept Ziua Agentului Imobiliar.

Evenimentul va fi sărbătorit cu fastul cuvenit în cadrul Conferintei Nationale a Agentilor Imobiliari organizata de Asociatia Romana a Agentilor Imobiliari (ARAI), la care vor participa  personalitati din domeniul imobiliar precum si experti internationali care vor aduce in discutie principalele aspecte si probleme cu care se confrunta profesia de agent imobiliar in Romania la ora actuala.
 
«Prin actiunile realizate de-a lungul timpului am incurajat tranzactiile efectuate cu sprijinul agentilor imobiliari, pornind de la premiza ca asistenta acestora aduce valoare adaugata si siguranta intregii tranzactii. Rolul agentului imobiliar este cu atat mai important cu cat sumele vehiculate sunt foarte mari, iar o tranzactie imobiliara antreneaza alte peste treizeci de meserii. "Ziua Agentului Imobiliar" este deopotriva o onoare, cat si o provocare pe care noi, IMOPEDIA.ro, o adresam agentilor imobiliari din Romania», a declarat Razvan Muntean, general manager al IMOPEDIA.ro.
Datorită faptului că a încheiat parteneriate speciale cu agentiile imobiliare, IMOPEDIA.ro este probabil cel mai in masura jucator din industria de profil sa faca un astfel de demers, cu o puternica valoare adaugata pentru profesia de agent imobiliar.
 
"Ziua Agentului Imobiliar reprezinta totodata si o provocare pentru ca aceasta profesie sa fie ravnita de tot mai multi potentiali agenti imobiliari prin prestanta si profesionalismul de care da dovada", a mai spus Razvan Muntean. "Ziua Agentului Imobiliar este un mod de afirmare a identitatii  noastre ca grup profesional; dorim astfel sa comunicam publicului larg ca in Romania profesia de agent imobiliar este practicata  la standarde europene, ca suntem organizati si ca facem pasi importanti spre dobandirea statului de profesie liberala.Prin sarbatorirea anuala a zilei de 15 aprilie agentii imobiliari vor avea ocazia sa aduca in atentia tuturor importanta muncii lor si realizarile obtinute pentru dobandirea unui statut profesional de inalta tinuta", a declarat Carmen Mihaita, cenzor ARAI si general manager la Veles.

"Imi doresc ca Ziua Agentului Imobiliar sa fie un moment in care sa uitam ca suntem cu totii concurenti in piata si sa ne amintim ca suntem mai ales colegi. Schimbarea trebuie sa vina din interior si cu siguranta vom reusi sa facem acest lucru mai usor de realizat si intr-un timp mai scurt, daca vom avea de parte noastra si ajutorul consumatorilor de servicii imobiliare", spune Daniel Dobre, agent imobiliar la agentia Prezident Imobiliar.
 
Asadar, va invitam la celebrarea Zilei Agentului Imobiliar pe 15 aprilie in cadrul Conferintei Nationale a Agentului Imobiliar.
Despre IMOPEDIA.ro
 
IMOPEDIA.ro este portalul imobiliar cu cel mai mare trafic de vizitatori, conform Sati.ro. IMOPEDIA.ro detine peste 500.000 de oferte Imobiliare publicate de agentii Imobiliare. In perioada 1999 - 2009 RUN.ro a fost lider de piata in Bucuresti (piata pe care a vizat-o in mod special). Continua sa-si mentina pozitia si dupa relansarea noii indentitati IMOPEDIA.ro, ceea ce a dus la consolidarea rolului de portavoce a domeniului imobiliar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii