Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EXPOCAR - distribuitor si service autorizat SsangYong!

ro

20 May, 2013 23:37 5357 Marime text
EXPOCAR TRADE a adaugat în portofoliu marca SsangYong, cea mai inovativa si respectata marca auto din Coreea. La showroom-ul din Baba Novac, nr.165 puteti admira noua gamă de modele:

Korando STD Plus (SUV)
Rexton DLX Plus
Actyon Sport (cat de curand)
 
Un lider in inovatie, SsangYong Motor se straduieste in mod constant sa livreze cele mai bune produse si sa ofere o experienta placuta, in conditii de siguranta, pentru clientii sai.
Numele adoptat de constructorul coreean isi are originea intr-o legenda orientala despre doi dragoni. Istoria Ssangyong a inceput in 1954. Dupa 37 de ani, s-a semnat un acord cu Mercedes pentru transferul de tehnologie de motoare si asistenta in crearea de vehicule comerciale usoare.
Alături de showroom SsangYong, EXPOCAR ofera constantenilor şi servicii post vânzare, service-ul oferind lucrări la standardele înalte ale mărcii.
EXPOCAR este distribuitor si reparator autorizat de vanzari si service pentru urmatoarele marci auto: Chevrolet, Opel, Mazda, Suzuki, SsangYong si reparator autorizat pentru Volvo. EXPOCAR - Str. Baba Novac, nr.165, Constanta (Complex Auto Kamsas). Ne puteti contacta la tel: 0241.694.222 / www.expocar.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii