Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Banica, noua imagine ParfumuriPeNet.ro este foarte încantată de produsele din acest magazin

ro

22 Aug, 2013 23:01 4021 Marime text
Noua imagine ParfumuriPeNet.ro, Andreea Banică vă recomanda cu încredere să folosiţi gama variată de produse comercializate de acest magazin virtual: „Mă simt foarte onorată ca reprezint ParfumuriPeNet.ro! Produsele de calitate si gama variată din care pot alege m-au atras ca un magnet! De la produsele de machiaj, îngrijire corporală, până la parfumuri, un adevarat răsfăt pentru orice femeie.

Partea cea mai bună este că toate astea se află la doar un click distanţă!”
Magazinul online Parfumuripenet.ro oferă o gamă largă de produse de îngrijire, parfumuri, creme pentru bronzat, produse pentru machiaj, seturi cadou şi accesorii, venind în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastră cu promoţii şi oferte speciale. Parfumuripenet.ro este locul care reuneşte o serie de produse de calitate, garantat originale, produse care vă pot fi livrate în cel mai scurt timp posibil.

Toate produsele din parfumeria Parfumuripenet.ro provin de la distribuitori autorizaţi şi sunt la un preţ semnificativ mai mic, comparativ cu alte locuri. Aici aveţi garanţia unui produs original, rafinat, care satisface şi cele mai pretenţioase gusturi.
ParfumuriPeNet.ro dispune de oferte speciale şi la produsele cosmetice.
Setul Burberry - Brit include apă de parfum (100 ml), loţiune de corp (100 ml), gel de duş (100 ml), toate la numai 374 de lei. Produsele surprind plăcut prin notele de lămâie verde, migdale verzi, bujor alb, migdale dulci, lemn de mahon, chihlimbar, vanilie şi fasole Tonka.
Baza de machiaj Lancome. Effet Miracle bază de machiaj este inspirat de formula „BB bază”, primul grund hibrid Lancome, care funcţionează instantaneu şi care, de asemenea, are efecte imediate inedite: tenul pare luminat, porii par mai puţin vizibili, reduce ridurile şi liniile fine şi ajută la protejarea împotriva deshidratării tenului.
Luciu de buze strălucitor Yves Saint Laurent Golden este in topul produselor de frumuseţe deoarece ofera reflexii de oglinda!
Loţiunea pentru bronz închis California Tan Aqueous Kiss o puteti gasi la o reducere substantiala. Aceasta vă va ajuta sa dezvoltaţi o culoare suberbă şi oferă în acelaşi timp fermitate si tonifiere pielii.
Loţiunea de faţă purifiantă Clinique pasul 1 va face minuni pentru tenul dumneavostră!
Fardul de pleoape de la Mac conţine pigmenţi puternici ce fse fixează pentru un machiaj de lungă durată.
Christian Dior ne-a adus unul dintre cele mai bune produse de frumuseţe in concordanţă cu cele mai luxoase tendinţe: Demachiantul pentru ochi Duophase
Tot din categoria oferte speciale mai face parte şi Trusa de machiaj Christian Audigier Ed Hardy Color Blue. Ed Hardy Color Blue conţine fard de pleoape, fard de obraz si parfum solid, ideale pentru utilizarea atat pe timpul zilei, dar şi seara.
ParfumuriPeNet.ro vă ajută să găsiţi parfumul potrivit pentru acest sfârşit de vara: Giorgio Armani – Emporio, Oscar de la Renta - Volupte, Vivienne Westwood - Naughty Alice, Yves Saint Laurent - Manifesto, Christian Dior – Miss Dior Eau Fraiche.
Lista cu oferte speciale continuă doar pe ParfumuriPeNet.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii