Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral a inceput procedura pentru demolarea extinderilor ilegale

ro

31 Mar, 2010 17:33 1875 Marime text

Constanta, 31.03.2010

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral a inceput procedura pentru demolarea extinderilor ilegale

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral a identificat un numar de 16 constructii care si-au extins suprafata construita pe plaja. Cele mai multe din acestea sunt situate in statiunea Mamaia – 12, in statiunea Costinesti – 2, iar in localitatile 2 Mai si Vama Veche cate una.
Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral i-a notificat pe proprietarii acestor constructii sa dezafecteze partea de constructie care ocupa suprafata de plaja, in termen de 48 de ore.
In cazul neconformarii in termenul de 48 de ore de la comunicarea notificarii,  Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral, in calitate de administrator legal al plajei, va solicita autoritatii administratiei publice locale competente, sa demoleze constructiile ilegale, in conformitate cu dispozitiile art. 33 din Legea 50/1991 republicata.
Daca in termen de 15 zile, autoritatea locala nu va lua nici o masura, Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral va proceda la dezafectarea constructiilor ilegale, pe cheltuiala proprietarilor.
Catalin Anton
Responsabil comunicare

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii