Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia. Patru proiecte pe ordinea de zi

ro

04 Sep, 2019 10:36 1972 Marime text
Marți, 3 septembrie 2019, la Primăria Municipiului Medgidia s-a desfășurat ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal, care a avut pe ordinea de zi patru proiecte de hotărâre.
 
Acestea au fost votate de toți cei zece consilieri prezenți la ședință. Primele două proiecte de pe ordinea de zi au vizat rectificări ale bugetelor locale de venituri și cheltuieli ale Clubului Sportiv Medgidia, respectiv ale Spitalului Municipal Medgidia.
 

 ,Atât Clubul Sportiv cât și Spitalul Municipal au sumele necesare pentru a-și desfășura activitatea în condiții civilizate. Deși s-au făcut calcule și prevederi la început de an, pe parcurs apar noi situații financiare și cheltuieli care nu au cum să fie prevăzute, astfel fiind necesare aceste rectificări”, a precizat primarul Valentin Vrabie.

 
Pentru Clubul Sportiv Medgidia, rectificarea prevede și direcționarea unor sume pentru achiziționarea unui microbuz necesar deplasărilor echipei feminine de volei calificată în prima ligă din România, la meciurile din țară.
 
În ceea ce privește Spitalul Municipal, se vor aloca 1,8 milioane lei pentru asigurarea cofinanțării unui proiect de 3 milioane de euro - constând în dotarea unității spitalicești și un milion de lei pentru funcționarea spitalului în ultimele luni ale anului.
 
Celelalte proiecte aprobate în ședința extraordianară au fost: Actualizarea devizului și a indicatorilor tehnico-economici ai investiției ,,Construire creșă în municipiul Medgidia, județul Constanța” și Nominalizarea unor reprezentanți ai Consiliului local Medgidia în Consiliul de administrație al Spitalului Municipal Medgidia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii