Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clădirea în care trebuia să se mute arhiva CJC, demolată. Consilierii județeni, reuniți în ședință, de Mucenici (document)

ro

04 Mar, 2016 12:04 3538 Marime text
 
Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință ordinară pe 9 martie, la ora 13.00, în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ al CJC. Pe ordinea de zi sunt incluse 31 de proiecte de hotărâre, ce urmează a fi supuse votului de către consilieri.
 
Mai multe proiecte prevăd aprobarea comisiei de organizare și desfășurare a evaluării anuale a managementului instituțiilor subordonate.
 
Pe ordinea de zi este trecut și proiectul de hotărâre referitor la constituirea dreptului de administrare în favoarea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a unor imobile aflate în domeniul privat al județului.
 
Un alt proiect se referă la transmiterea fără plată a unui autovehicul. La ședință se va pune în discuție și proiectul privind aprobarea trecerii unui imobil din domeniul public al județului Constanța în domeniul privat al județului și desfințarea acestuia prin demolare – „Clădire – Filiala 1 Constanța, strada Izvor, numărul 23”.
 
La ședința CJC se va supune votului și proiectul de hotărâre privitor la alocarea unei sume în vederea finanțării drepturilor copiilor/elevilor/tinerilor cu cerințe educaționale speciale.
 
De asemenea, pe ordinea de zi se mai regăsește și proiectul de hotărâre referitor la instituirea taxelor locale pentru anul fiscal 2016 pentru utilizarea temporară a locurilor publice din cadrul Pavilionului Expozițional Constanța.
 
Pentru a putea vizualiza toate proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi, accesați secțiunea „Documente”. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii