Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente de neratat în acest weekend la Constanța (galerie foto)

ro

25 Jan, 2019 15:04 1939 Marime text

O serie de evenimente au loc în acest weekend la Constanța. 

Expoziție de fotografie SALE
Muzeul de Artă Constanța găzduiește astăzi, începând cu ora 17:00, vernisajul expoziției de fotografie SALE, semnate de artistul vizual Răzvan Dima. Tema expoziției o reprezintă efectele consumerismului. Curatorul evenimentului este Andrei Dumitrescu, informează pagina de Facebook a Primmăriei Constanța. 

Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța
„Cum se face”, vineri, 25 ianuarie, ora 19:00
Scrisă și regizată de Octavian Strunilă, comedia prezintă lumea plină de farmec a culiselor unui spectacol. Din distribuție fac parte: Octavian Strunilă, Paul Ipate, Doina Teodoru, Delia Nartea și Alexandru Conovaru.
Preț unui bilet este de 50 de lei.

Teatrul de Stat Constanța
„Cea mai frumoasă soție”, vineri, 25 ianuarie, ora 19:00
În această seară, Teatrul de Stat Constanța oferă publicului constănțean spectacolul de succes, intitulat „Cea mai frumoasă soție ” (cu titlul original „Madame est trop belle”), de Eugène Labiche. Piesa de teatru este o comedie de situație din lumea burgheziei pariziene, în care intriga se țese în jurul unei preafrumoase femei, curtate de toți bărbații din jurul ei.

„Gin Rummy”, sâmbătă, 26 ianuarie, ora 19:00
Nina Udrescu și Liviu Manolache revin pe scena TSC pentru a-i interpreta pe Fonsia Dorsey și Weller Martin în spectacolul Gin Rummy. Textul dramaturgului american David Coburn spune povestea celor doi pensionari internați într-un sanatoriu care se angajează într-un pasionant joc de cărți. Regia spectacolului și ilustrația muzicală sunt asigurate de Liviu Manolache. Scenografia este semnată de Eugeniei Tărășescu Jianu.

„Paliativ”
Duminică, 27 ianuarie, de la ora 19.00, spectatorii sunt invitați la „Paliativ”, un spectacol nerecomandat publicului sub 16 ani. 
Piesa de teatru prezintă o lume care pendulează între umanitate și dezumanizare în care medicii, asistentele și pacienții își întrepătrund dramele, frustrările și viețile.

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”
„Don Giovanni”, sâmbătă, 26 ianuarie, ora 18:30
Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” prezintă spectacolul Don Giovanni, operă a cărei muzică a fost compusă de Wolfgang Amadeus Mozart pe un libret scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte.

„Spărgătorul de nuci”, duminică, 27 ianuarie, ora 18:30
Oferta TNOB continuă cu spectacolul de balet „Spărgătorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski pe un libret de Marius Petipa.

Campionatul Național U13 Feminin & Masculin 
Turneul 7 al Campionatului Național de Juniori U13 va debuta în acest weekend. Primele meciuri din 2019 se vor desfășura sâmbătă, 26 ianuarie, începând cu ora 08:30, la Sala Complexului Sportiv Flămânda din Constanța. 
Echipa Athletic-Laguna antrenată de Aurelia Lazăr și Alina Șerban va susține meciul cu ACS BC Starters Iași, de la ora 08:30 și cu CSS Botoșani, de la ora 11:30.

Gladiatorii U13 alături de coach Bogdan Ivanovici vor disputa primul meci cu CS Magic Champions București, de la ora 10:00. Cea de-a doua partidă, în care echipa de juniori o va avea ca adversară pe CSS5 București, este programată pentru ora 13:00.

Campionatul Național U16 Masculin
Turneul 1 al Fazei a II-a din Campionatul Național U16 Masculin va avea loc în acest weekend, 26 - 27 ianuarie, la Sala Complexului Sportiv Flămânda din Constanța. 
Programul meciurilor din Turneul 1:
Meci 1
CSS1-Athletic Constanța vs. CSM Ploiești
Sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 18:00
Meci 2
CSS Craiova vs. LPS Târgu Mureș
Sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 19:30
Meci 3
LPS Târgu Mureș vs. CSS1-Athletic Constanța
Duminică, 27 ianuarie, ora 09:00
Meci 4
CSM Ploiești vs. CSS Craiova
Duminică, 27 ianuarie, ora 10:30
Meci 5
LPS Târgu Mureș vs. CSM Ploiești
Duminică, 27 ianuarie, ora 16:30
Meci 6
CSS1-Athletic Constanța vs. CSS Craiova
Duminică, 27 ianuarie, ora 18:00

Divizia A2 la volei feminin
Duminică, 27 ianuarie, de la ora 14:30, CS Top Volei 05 întâlnește CSM București, la Sala Complexului Sportiv Flămânda din Constanța. 


Sursa foto: Facebook / Primăria Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii