Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În acest weekend Club Doors pregăteşte spectacole inedite pentru constănţeni

ro

04 May, 2015 17:55 1606 Marime text
În acest weekend, clubul constănţean Doors a pregătit evenimente diversificate pentru constănţeni. Trooper, una dintre cele mai apreciate trupe ale genului heavy metal din România, va concerta, vineri, 8 mai, pe scena Doors Club. Membrii formaţiei vor prezinta pentru prima dată în Constanța povestea rock pornită în 2013 şi intitulată “An Iron Tribute 2”. 

Cei prezenţi în Doors vor asculta timp de o oră piese din discografia Iron Maiden şi o oră piese din repertoriul propriu. Accesul pentru concertul Trooper se va face după ora 20.00, iar biletele pot fi găsite la sediul clubului, la preţul de 20 de lei (biletele nu includ loc la masă).
 
Duminică, pe 10 mai, de la ora 19.00, Doors Club găzduieşte piesa "Erotopoetica", un spectacol de teatru, poezie, muzică și imagine, ce are ca numitor comun iubirea. Scenariul îi aparține lui Toma Enache, care reinterpretează într-un mod original versurile/poeziile clasice celor mai importanți poeți români sau străini, precum Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Marin Sorescu, Nichita Stănescu, Adrian Păunescu, Charles Baudelaire.  

Atmosfera boemă şi melancolică va fi susținută de Jezebel, care va interpreta melodii renumite din repertoriul național și internațional. Artista va fi acompaniată de Alexandru Burca şi Lucian Maxim. Biletele se pot achiziționa de la sediul clubului, la prețul de 30 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii