Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Doina Voivozeanu, director general, la Centrul Cultural Theodor Burada, deține doar un apartament (documente)

ro

03 Aug, 2021 00:00 2349 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Doinei Voivozeanu, director general la Centrul Cultural Județean Theodor Burada, subordonată Consiliului Județean Constanța.  


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Doinei Voivozeanu, director general la Centrul Cultural Județean Theodor Burada, subordonată Consiliului Județean Constanța.
 
Conform declarației de avere, depusă la data de 16 februarie 2021, nu deține terenuri. În schimb, are în posesie un apartament de 50 mp, achiziționat în anul 1975. Nu are conturi bancare sau alte bunuri mobile/imobile.
 
Ca venituri, a declarat un salariu de 57.003 lei, de la Centrul Theodor Burada. Totodată, a încasat suma de 22.750 lei, pensie. De la UCMR ADA a încasat o indemnizație de 9.150 lei.
 
În declarația din anul 2018, diferit față de cea recentă, apar și trei conturi bancare, la Banca Transilvania, cu soldurile de 2.248 de euro, 12.766 lei, respectiv 11.321 lei. Tot în 2018, Doina Voivozeanu a încasat 10.500 lei, în calitate de președinte evenimente și 4.500 lei, ca membru juriu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Declarații de avere Șerban Cezar Gheorghiu, șef serviciu la Centrul Cultural Theodor Burada, deține mai multe vehicule (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii