Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce note au primit la evaluarea anuală managerii instituţiilor de cultură aflate în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa

ro

17 May, 2018 00:00 2857 Marime text
Managerii instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa au trecut de evaluarea anuală. În faţa comisiilor au fost prezenţi Dana Dumitrescu, director al Teatrului de Stat Constanţa, Doina Păuleanu, manager al Muzeului de Arta Constanţa, Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, Corina Apostoleanu, directorul Bibliotecii Judeţene „I.N. Roman“, şi Doina Voivozeanu, managerul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“.
 

9,76 pentru managerul Teatrului de Stat


Conform art. 40 din OUG nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, evaluarea managementului este organizată în două etape: analiza raportului final de activitate şi susţinerea raportului de activitate în cadrul unui interviu.
 
Comisia de evaluare a managementului pe anul 2017 de la Teatrul de Stat Constanţa a punctat activitatea managerului Dana Dumitrescu astfel: în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 9,6; în a doua etapă - susţinerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 9,93. Nota finală obţinută în urma evaluării raportului anual de activitate al directorului Teatrului de Stat Constanţa a fost 9,76 (nouă şi şaptezeci şi şase).
 

Bîlbă, manager de notă 9

 
În evaluare s-a aflat şi directorul general/managerul
general al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, Adrian Bîlbă. Comisia de evaluare a managementului pe anul 2017 de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa a punctat activitatea managerului astfel - în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 9; în a doua etapă - susţinerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 9. Nota finală obţinută în urma evaluării raportului anual de activitate de la
Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa a fost 9.
 

Managerul de la „Teodor Burada“ a obţinut nota 9,50

 
Comisia de evaluare a managementului pe anul 2017 de la Centrul Cultural Judeţean „Teodor T. Burada“ Constanţa a punctat activitatea managerului Doina Voivozeanu astfel: în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 9,50; în a doua etapă - susţinerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 9,50. Nota finală obţinută în urma evaluării raportului anual de activitate de la Centrul Cultural Judeţean „Teodor T. Burada“ Constanţa a fost 9,50.
 

Managementul Corinei Apostoleanu, notat cu 9,93

 
Comisia de evaluare a managementului pe anul 2017 de la Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman“
Constanţa a punctat activitatea managerului Corina Apostoleanu astfel: în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 9,87; în a doua etapă - susţinerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 10. Nota finală obţinută în urma evaluării raportului anual de activitate de la Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman“ Constanţa a fost 9,93.
 

Doina Păuleanu a primit 9,84 de la comisia de evaluare

 
Comisia de evaluare a managementului pe anul 2017 de la Muzeul de Artă Constanţa a punctat activitatea managerului astfel: în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 9,80; în a doua etapă - susţinerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 9,87. Nota finală
obţinută în urma evaluării raportului anual de activitate de managerul Muzeul de Artă Constanţa, Doina Păuleanu, a fost 9,84.
 
Citeşte şi:
 
Managerii instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa intră în evaluare. Vor exista surprize, ca în cazul Custurea? 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii