Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Camelia Dumitrache, șef serviciu în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese (DOCUMENTE)

ro

20 Mar, 2024 17:00 741 Marime text
 
  • Potrivit documentelor completate în ianuarie 2024, Camelia Dumitrache deține un teren intravilan de 750 mp și un altul agricol, în suprafață de 11.000 mp dar și o casă de 120 mp,   provenite din moștenire și dobândite în 2022
  • În conturi, Dumitrache are 36.000 lei iar de la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a încasat în ultimul an fiscal, salarii și bonusuri în sumă de 78.593 lei (CIM și PNRR)
  • Famila Dumitrache a beneficiat de asemenea de vouchere de vacanță în valoare de 1.450 lei
  • În declarația de interese completată pe 20 ianuarie a.c., Camelia Dumitrache a menționat calitatea de membru al asociației/sindicatului APE Dobrogea
 
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Cameliei Dumitrache, șef șerviciu în cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral și care face parte și din personalul care face parte din implementarea unor proiecte pe fonduri europene sau bugetare la nivel instituției.
 
Potrivit documentelor completate în ianuarie 2024, Camelia Dumitrache deține un teren intravilan de 750 mp și un altul agricol, în suprafață de 11.000 mp dar și o casă de 120 mp,   provenite din moștenire și dobândite în 2022.

În conturi, Dumitrache are 36.000 lei iar de la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a încasat în ultimul an fiscal, salarii și bonusuri în sumă de 78.593 lei (CIM și PNRR).
 
Soțul său a avut în ultimul an fiscal, venituri din pensia militară  - 7.600 lei dar și alți 19.800 lei din pensia în baza contributivității.

Famila Dumitrache a beneficiat de asemenea de vouchere de vacanță în valoare de 1.450 lei.

În declarația de interese completată pe 20 ianuarie a.c., Camelia Dumitrache a menționat calitatea de membru al asociației/sindicatului APE Dobrogea.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale Cameliei Dumitrache.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Declarații de avere Constanța Cristina Duiculete, șef birou în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese. Soțul său a fost consilier local în Lumina (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii