Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:30 22 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile şi interesele angajaţilor AJOFM Constanţa Un teren şi două imobile, printre bunurile deţinute de Aurora Brînzan (documente)

ro

10 Feb, 2017 00:00 832 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu declaraţiile de avere şi de interese ale inspectorului superior Aurora Luminiţa Brînzan.
 
Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna iunie 2015, Aurora Luminiţa Brînzan are un teren intravilan de 500 mp, o casă de locuit de 114 mp şi un apartament de 74 mp, toate situate în Constanţa. Aurora Luminiţa Brînzan nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
 
La rubrica „Active financiare“, este amintit un cont de 60.000 de lei, deschis în anul 2015. În anul fiscal 2014, Aurora Luminiţa Brînzan a încasat 18.886 de lei de la Casa de Pensii Constanţa. Potrivit declaraţiei de interese completate în 2015, Aurora Luminiţa Brînzan nu este asociat la nicio societate comercială.
 
Declaraţiile de avere şi de interese completate de Aurora Luminiţa Brînzan pot fi consultate în secţiunea „Documente“. 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii