Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:49 24 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile şi interesele angajaţilor AJOFM Constanţa Un teren agricol şi o casă, deţinute de expertul superior Georgeta Dinu (documente)

ro

18 Feb, 2017 00:00 943 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale expertului superior Georgeta Dinu.
 
Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna iunie 2015, printre bunurile deţinute de aceasta se numără un teren agricol de 1.000 mp, dobândit în anul 2008, precum şi o casă de 70 mp, în Constanţa. În garaj, Georgeta Dinu are un automobil Dacia Logan, fabricat în anul 2006. De asemenea, din declaraţia de avere aflăm că Georgeta Dinu nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi sau depozite bancare.
 
La rubrica „Datorii“ apare un credit de 25.000 de euro, scadent în anul 2017. În anul fiscal 2014, Georgeta Dinu a încasat venituri salariale de 31.995 de lei de la AJOFM Constanţa, iar soţul său, 22.972 de lei. Potrivit declaraţiei de interese, Georgeta Dinu nu este asociată la nicio societate comercială.
 
Şi în declaraţia de avere completată în luna iunie 2016 apar cele două imobile: terenul agricol de 1.000 mp şi casa de 70 mp, precum şi automobilul Dacia Logan. În anul fiscal 2015, Georgeta Dinu a câştigat 32.351 de lei de la AJOFM Constanţa, iar soţul său, 33.2000 de lei. Expertul superior Georgeta Dinu nu este asociată la nicio societate comercială, potrivit declaraţiei de interese din 2016.
 
Declaraţiile de avere şi de interese completate de Georgeta Dinu pot fi consultate în secţiunea „Documente“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii