Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:02 22 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Averile şi interesele angajaţilor AJOFM Constanţa Inspectorul superior Claudia Mădălina Bădilă, cu un singur apartament (documente)

ro

07 Feb, 2017 00:00 710 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu declaraţiile de avere şi de interese ale inspectorului superior Claudia Mădălina Bădilă.
 
Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna iunie 2015, aceasta deţine 50% dintr-un apartament de 58 mp. Claudia Mădălina Bădilă nu deţine terenuri, bunuri mobile, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În documentul citat mai apare şi un credit de 43.000 de euro, scadent în 2012.
 
La rubrica „Venituri realizate“, Claudia Mădălina Bădilă nu a precizat suma încasată în anul 2014 de la AJOFM. Nici venitul soţului nu este amintit în declaraţia de avere. Potrivit declaraţiei de interese completate în 2015, Claudia Mădălina Bădilă nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.
 
În declaraţia de avere completată în luna iunie 2016 de inspectorul superior Claudia Mădălina Bădilă, este amintit apartamentul de 58 mp, situat în Constanţa. În anul fiscal 2015, Claudia Mădălina Bădilă a câştigat 33.607 lei de la AJOFM Constanţa, iar soţul său, 112.618 lei de la o societate comercială.
 
Declaraţiile de avere şi de interese completate de Claudia Mădălina Bădilă pot fi consultate în secţiunea „Documente“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii