Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:45 26 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Averile şi interesele angajaţilor AJOFM Constanţa Inspectorul asistent Laura Cătălina Abouriţei, fără bunuri mobile şi imobile (documente)

ro

06 Feb, 2017 00:00 605 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm azi cu declaraţiile de avere şi de interese ale inspectorului asistent Laura Cătălina Abouriţei. 
 
Potrivit declaraţiei de avere completate în luna mai 2015, Laura Cătălina Abouriţei nu deţine imobile, terenuri, bunuri mobile, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În declaraţia de avere aferentă anului 2014 nu apar nici conturi bancare, nici credite, dar nici venitul realizat în anul fiscal 2014.
 
Potrivit declaraţiei de interese completate în luna mai 2015, inspectorul asistent Laura Cătălina Abouriţei nu deţine acţiuni la nicio societate comercială. Nici în declaraţia de avere completată în anul 2016 de către Laura Cătălina Abouriţei nu apar veniturile realizate.
 
Declaraţiile de avere şi de interese completate de Laura Cătălina Abouriţei pot fi consultate în secţiunea „Documente“. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii