Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:54 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile şi interesele angajaţilor AJOFM Constanţa Consilierul superior Mirela Ciju deţine două apartamente şi o casă (documente)

ro

17 Feb, 2017 00:00 902 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu prezentarea celor ale consilierului superior Mirela Ciju. 
 
Printre bunurile deţinute de Mirela Ciju, aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna iunie 2015, se numără două terenuri agricole: unul de şapte hectare şi unul de cinci hectare, în Baia, judeţul Tulcea, şi Cogealac, judeţul Constanţa. La acestea se adaugă două apartamente de 79,2 mp, respectiv 115 mp, şi o casă de 85 mp. Cele trei imobile sunt situate în Constanţa. Mirela Ciju conduce un automobil Audi, fabricat în 2008. De asemenea, din declaraţia de avere aflăm că Mirela Ciju nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi sau depozite bancare, dar nici credite. În anul fiscal 2014, Mirela Ciju a obţinut venituri salariale de 63.535 de lei de la AJOFM Constanţa, iar soţul său a contribuit la bugetul familiei cu 8.016 lei. Mirela Ciju nu este asociată la nicio societate comercială, potrivit declaraţiei de interese din 2015.
 
În declaraţia de avere completată în luna iunie 2016, cele două terenuri agricole nu mai apar. În schimb, sunt amintite cele două apartamente de 79,2 mp, respectiv 115 mp, şi o casă de 85 mp. Cele trei imobile sunt situate în Constanţa. În document este menţionat şi automobilul Audi, fabricat în 2008. În anul fiscal 2015, Mirela Ciju a obţinut venituri salariale de 52.735 de lei de la AJOFM Constanţa, iar soţul său, 8.016 lei. Mirela Ciju nu este asociată la nicio societate comercială, potrivit declaraţiei de interese din 2015.
 
Declaraţiile de avere şi de interese completate de Mirela Ciju pot fi consultate în secţiunea „Documente“.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii