Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:36 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaţilor AJOFM Constanţa Declaraţia de avere aferentă anului 2015 a Marianei Geodoiu, semnată, dar necompletată (documente)

ro

28 Feb, 2017 00:00 751 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale inspectorului Mariana Geodoiu. 
 
Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna iunie 2015, inspectorul Mariana Geodoiu deţine un apartament agricol de 0,5 hectare în Ghindăreşti, dobândit în anul 1993. La acesta se adaugă două apartamente de 50 mp şi 100 mp, ambele situate în Hârşova, dar şi o casă de locuit de 150 mp. Mariana Geodoiu conduce un automobil Dacia Logan, fabricat în 2007. De asemenea, din declaraţia de avere aflăm că inspectorul Mariana Geodoiu nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi sau depozite bancare, dar nici credite. În anul fiscal 2014, a obţinut venituri salariale de 26.378 de lei de la AJOFM Constanţa, iar soţul său - 27.000 de lei. Mariana Geodoiu nu este asociată în nicio societate comercială, potrivit declaraţiei de interese completată în 2015.
 
Declaraţia de avere semnată în luna iunie 2016 şi postată pe site-ul AJOFM Constanţa nu este completată.
 
Declaraţiile de avere şi de interese ale insp. Mariana Geodoiu pot fi consultate în secţiunea „Documente“.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii