Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:24 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaţilor AJOFM Constanţa Consilierul superior Elena Claudia Lefcenco, venituri mai mari în 2015 (documente)

ro

08 Mar, 2017 15:29 693 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale consilierului superior Elena Claudia Lefcenco.

Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna iunie 2016, Elena Claudia Lefcenco deţine 50% dintr-o casă de locuit de 205 mp situată în Constanţa. Locuinţa pe care o deţine împreună cu Elena Răduţ a fost obţinută prin moştenire în anul 2006.

Elena Claudia Lefcenco nu deţine automobile, terenuri, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi sau depozite bancare. În schimb a contractat în anul 2007 de la Raiffeisen Bank un credit bancar de 30.000 de euro, scadent în anul 2037.

În ceea ce priveşte veniturile realizate în anul fiscal 2015, Elena Claudia Lefcenco a încasat 52.410 lei de la AJOFM Constanţa. Potrivit declaraţiei de interese din anul 2015, Elena Claudia Lefcenco nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.

În declaraţia de avere publicată în luna iunie 2015, Elena Claudia Lefcenco a menţionat atât locuinţa primită ca moştenire, cât şi creditul scadent în anul 2037. De asemenea, ca venituri, în anul fiscal 2014, Lefcenco a obţinut de la AJOFM Constanţa 49.728 lei

În secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Elenei Claudia Lefcenco. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii