Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:13 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaţilor AJOFM Constanţa Averea şi interesele inspectorului asistent Alina Raftu (documente)

ro

20 Mar, 2017 18:58 1350 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale inspectorului asistent Alina Raftu.

Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna iunie 2016, Alina Raftu nu deţine terenuri sau locuinţe.   

Inspectorul asistent Alina Raftu nu deţine automobile, terenuri, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi, depozite sau credite bancare.

În ceea ce priveşte veniturile realizate în anul fiscal 2015 Alina Raftu a încasat 9468 lei de la AJOFM Constanţa. Potrivit declaraţiei de interese din anul 2015, Alina Raftu nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.

În declaraţia de avere publicată în luna iunie 2014 Alina Raftu nu a completat nimic, nici la bunuri deţinute nici la venituri.  
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Alinei Raftu. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii