Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:42 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaţilor AJOFM Constanţa Inspectorul asistent Mariana Ţăranu, fără terenuri, imobile sau bunuri mobile (documente)

ro

28 Mar, 2017 00:00 1072 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale inspectorului asistent Mariana Ţăranu.
 
Din declaraţia de avere completată în luna iunie 2015, aflăm că inspectorul asistent Mariana Ţăranu nu deţine terenuri, imobile sau bunuri mobile. De asemenea, în declaraţia de avere a inspectorului asistent Mariana Ţăranu nu apar bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
 
La rubrica „Datorii“ sunt amintite două credite: unul de 32.000 (unitate monetară neprecizată), scadent în anul 2016, şi unul de 36.000 (unitate monetară neprecizată), scadent în anul 2018.
 
În ceea ce priveşte veniturile realizate în anul fiscal 2014, inspectorul asistent Mariana Ţăranu a câştigat 10.000 de euro din vânzarea unui apartament. Precizăm că veniturile încasate de la AJOFM Constanţa în anul 2014 nu sunt menţionate în declaraţia de avere. Potrivit declaraţiei de interese, aceasta nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.
 
În declaraţia de avere completată de inspectorul asistent Mariana Ţăranu în luna iunie 2016 apare creditul de 36.0000 (unitate monetară neprecizată), scadent în anul 2018. De asemenea, în anul fiscal 2015, aceasta a încasat de la AJOFM Constanţa suma de 20.448 de lei.
 
Declaraţiile de avere şi de interese ale inspectorului asistent Mariana Ţăranu pot fi consultate în secţiunea „Documente“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii