Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:36 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaţilor AJOFM Constanţa Inspectorul superior Florina Ramona Tănase conduce un Matiz fabricat în 2004 (documente)

ro

26 Mar, 2017 11:39 1537 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale inspectorului superior Florina Ramona Tănase.

Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna iunie 2016, Florina Ramona Tănase nu deţine terenuri sau locuinţe, dar are un autoturism Daewoo Matiz, an de fabricaţie 2004.  

Inspectorul superior Florina Ramona Tănase nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi, depozite sau credite bancare.

În anul 2015 Florina Ramona Tănase a obţinut de la AJOFM Constanţa, venituri salariale de 25.729 de lei. Potrivit declaraţiei de interese din anul 2015 Florina Ramona Tănase nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.

În declaraţia de avere publicată în luna iunie 2014 Florina Ramona Tănase a declarat acelaşi autoturism Daewoo Matiz, iar la rubrica venituri, în anul 2014 inspectorul superior Florina Ramona Tănase a declarat că a obţinut de la AJOFM 26.468 de lei. 

În secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Florinei Ramona Tănase.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii