Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele lui Beiu Ion, șef birou în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral! (DOCUMENTE)

ro

06 Mar, 2024 17:00 880 Marime text
 
 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Beiu Ion, având funcţia de șef birou grad II la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral - SGA Tulcea.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Beiu Ion, având funcţia de șef birou grad II la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral - SGA Tulcea.
 
Potrivit declarației de avere completată la data de 22 mai 2023, Beiu Ion deține, din 2016, un teren intravilan în Nufăru - Tulcea, în suprafață de 2000 mp, bun dobândit prin contract de vânzare – cumpărare, un apartament, din 2002, în Tulcea, în suprafață de 54 mp., și o casă, în Nufăru, din 2016, în suprafață de 90 mp.
 
Beiu Ion, șef birou grad II la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral - SGA Tulcea, a mai consemnat în declarația de avere două automobile (o Dacia Sandero Stepway, fabricat în 2021 și un Opel Corsa, fabricat în 2005).
 
În privința datoriilor, Beiu Ion a declarat că, în 2016, a luat de la CEC Bank 126.000 de lei, cu scadența în 2036, iar până în 2026 are de returnat 36.495 de lei către RCI Leasing România IFN România.
 
De la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea, Beiu Ion a primit un salariu de 57.846 lei.
 
Asta în timp ce soția sa, Beiu Laura, salariată Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială, a primit un salariu de 72.570 de lei.
 
Ca vicepreședinte al Sindicatului Apele Dobrogea Litoral Constanța, Beiu Laura a încasat 3504 de lei, și 2.858 de lei ca membru în Consiliu Director al CAR Apele Române Constanța.
 
În declarația de interese completată la data de 22 mai 2023, Beiu Ion, șef birou grad II la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral - SGA Tulcea, a menționat că este membru în Consiliu Director - CAR Apele Române Constanța - valoarea beneficiilor – 2856 de lei și vicepreședinte sindicat Apele Dobrogea Litoral Constanța.
 
Cele două declarații de avere pot fi citite integral accesând secțiunea Documente.    
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Georgiana Badea, auditor public intern la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENT)

 
Averea și interesele Adelei Mihalcea, director economic la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii