Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele lui Ion Beiu, primarul comunei Saligny, județul Constanța (DOCUMENTE)

ro

25 Aug, 2023 17:00 1384 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Ion Beiu, primarul comunei Saligny din județul Constanța, aflat la al  treilea mandat
  • Primarul Beiu este membru PSD
  • Famila Ion și Vasilica Beiu deţine 26 terenuri agricole și intravilan dobîndite în perioada 2003 -2019
  • Mai exact este vorba despre terenuri intravilan în suprafață de 18.870 mp și aproape 50 de hectare de terenuri agricole
  • Beiu a notat în cea mai recentă declarație de avere că mai deține și două case, alte categorii de bunuri imobile și trei autoturisme
  • Din salariul de primar, în 2022 a avut venituri anuale de 58.400 lei, iar din pensie a încasat alți 8.500 lei. Soția sa a încasat de la APIA subvenții în valoare de 12.500 lei
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Ion Beiu, primarul comunei Saligny din județul Constanța, aflat la al  treilea mandat.

Primarul Beiu este membru PSD.

Famila Ion și Vasilica Beiu deţine 26 terenuri agricole și intravilan dobîndite în perioada 2003 -2019.

Mai exact este vorba despre terenuri intravilan în suprafață de 18.870 mp și aproape 50 de hectare de terenuri agricole.

Beiu a notat în cea mai recentă declarație de avere că mai deține și două case, alte categorii de bunuri imobile și trei autoturisme.

Din salariul de primar, în 2022 a avut venituri anuale de 58.400 lei, iar din pensie a încasat alți 8.500 lei. Soția sa a încasat de la APIA subvenții în valoare de 12.500 lei.

În declarația de interese, primarul Ion Beiu a declarat că deține funcția de președinte al organizației PSD Saligny.

În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale primarului Ion Beiu. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Averea și interesele lui Dumitru Chiru, primarul comunei Lumina, județul Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii