Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Saligny a constituit Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară "Distribuție Gaz Mircea Vodă - Saligny"

ro

04 Jul, 2022 00:00 1423 Marime text
  • Totodată, s-a aprobat Actul constitutiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de utilitate publică pentru distribuția de gaze naturale
 
Un nou pas făcut de Primăria Saligny, județul Constanța pentru înființarea distribuției de gaze naturale în localitate. Consiliul Local al comunei Saligny întrunit în şedinţa extraordinară - de îndată din data de 08 iunie 2022, în baza Dispoziţiei nr.108 din 08 iunie 2022, emisă de primarul comunei Saligny, Ion Beiu a aprobat proiectul privind aprobarea constituirii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară de utilităţi publice pentru distribuția de gaze naturale "Distribuție Gaz Mircea Vodă - Saligny"
 
Totodată, s-a aprobat Actul constitutiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de utilitate publică pentru distribuția de gaze naturale, ”DISTRIBUȚIE GAZ MIRCEA VODĂ - SALIGNY". Totodată, a fost aprobat inclusiv patrimoniul social iniţial al Asociaţiei de 2.000 lei şi participarea Comunei Saligny la patrimoniul inițial al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de utilitate publică ”DISTRIBUȚIE GAZ MIRCEA VODĂ – SALIGNY” cu o contribuție în valoare de 1.000 lei.
 
Primarul Beiu Ion a fost desemnat în calitate de reprezentant în Adunarea Generală a Asociației. Primarul din Mircea Vodă, George Ionașcu a fost împuternicit să îndeplinească procedurile legale cu privire la înregistrarea asociației în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor de pe lângă grefa Judecătoriei Medgidia.
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:
 
Comuna Saligny, județul Constanța, va avea transport public comunitar verde, cu stație de încărcare electrică rapidă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii