Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Saligny, județul Constanța, va avea transport public comunitar verde, cu stație de încărcare electrică rapidă

ro

18 Jun, 2022 00:00 1351 Marime text
  • S-a aprobat documentația tehnico-economică și a indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții menționat
 
Primăria comunei Saligny, județul Constanța, a adoptat luna trecută un proiect privind aprobarea documentației tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Transport public comunitar verde cu stație de încărcare electrică rapidă” din cadrul u.a.t. Comuna Saligny, județul Constanța, și depunerea în cadrul apelului de proiecte specific Componentei C10-Fondul Local, din Planul Național de Redresare și Reziliență a cererii de finanțare
 
Consiliul Local al comunei Saligny întrunit în şedinţa extraordinară, de îndată, din data de 13.05.2022, în baza Dispoziţiei nr.95 din 13 mai 2022, emisă de primarul comunei Saligny, Ion Beiu. 
 
S-a aprobat documentația tehnico-economică și a indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Transport public comunitar verde cu stație de încărcare electrică rapidă” din cadrul u.a.t. Comuna Saligny, județul Constanța.
 
Totodată, a primit girul consilierul și necesitatea și oportunitatea depunerii proiectului „Transport public comunitar verde cu stație de încărcare electrică rapidă” din cadrul u.a.t Comuna Saligny, Județul Constanța”    
 
Se aprobă nota de fundamentare a investiției „Transport public comunitar verde cu stație de încărcare electrică rapidă” din cadrul UAT Comuna Saligny,  Județul Constanța” aferentă depunerii cererii de finanțare în cadrul apelului de proiecte specific Componenetei 10 – Fondul local, din Planul Național de Redresare și Reziliență.
 
Se aprobă cheltuielile referitoare la la obiectivul de investiții „Transport public comunitar verde cu stație de încărcare electrică rapidă” din cadrul UAT Comuna Saligny,  Județul Constanța” conform Anexei 2 – descrierea sumară a investiției propuse a fi realizată prin proiect și Anexei 3 – Cheltuieli aferente proiectului,  ce fac parte integrantă din prezenta hotarare
 
Valoarea totală a obiectivului de investiții „Transport public comunitar verde cu stație de încărcare electrică rapidă” din cadrul u.a.t. Comuna Saligny, județul Constanța:cu T.V.A. 1.867.717,50 lei, din care C+M, cu T.V.A. 30.345 lei.
 
Se aprobă finanțarea din bugetul local a cheltuielilor neeligibile care asigură implementarea proiectului, în vederea realizării obiectivului de investiții „Transport public comunitar verde cu stație de încărcare electrică rapidă” din cadrul u.a.t. Comuna Saligny, județul Constanța astfel cum acestea vor rezulta din documentațiile tehnico economice/contractul de furnizare produse ce se va intocmi   în etapa de implementare.
 
Se desemnează reprezentantul legal al Comunei Saligny, Beiu Ion, în calitatea sa de primar, pentru relația cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în vederea semnării contractului de finanțare, în cazul   în care proiectul este selectat spre finanțare. 
 
PRECIZĂRI:Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Primăria Saligny va construi șanțuri colectoare în zona Făclia pentru prevenirea inundațiilor

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii