Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:45 30 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la Primăria Saligny Reţeaua de iluminat public din satul Făclia, zona Tabără, extinsă şi reabilitată (document)

ro

15 Oct, 2018 00:00 1302 Marime text
Primăria Saligny va extinde reţeaua de iluminat public în satul Făclia, zona Tabără. Proiectul este finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.
 
Extinderea sistemului de iluminat se va realiza în satul Făclia - zona Tabără, comuna Saligny, şi constă în: montarea a 57 de stâlpi metalici zincaţi cu înălţimea de 8-9 metri; montarea a 57 de aparate de iluminat cu LED cu putere maxima de 75W; montare reţea aferentă stâlpilor noi; echiparea şi dotarea specifică funcţiunii propuse; montarea unui sistem inteligent de telemanagement al sistemului de iluminat. Întregul sistem de iluminat public existent şi cel ce va fi construit se află în intravilanul localităţii şi pe teritoriul administrativ-teritorial al acesteia.
 
În acest sens, se va organiza şi desfăşura o procedură publică pentru atribuirea contractului „Execuţia lucrărilor de construcţii «Extindere reţea de iluminat public în satul Făclia, zona Tabără, comuna Saligny»“, în valoare estimată de 44.4091,59 de lei. Obiectul contractului îl constituie execuţia lucrărilor aferente obiectivului „Extindere reţea de iluminat public în satul Făclia - zona Tabără, comuna Saligny“. Valoarea estimată a achiziţiei este de 444.091,59 de lei fără TVA, astfel: cheltuieli pentru asigurarea utilităţilor - 1.591,23 de lei fără TVA, cheltuieli pentru investiţii de bază - 435.960,95 de lei fără TVA, organizarea de şantier - 6.539,41 de lei fără TVA.
 
Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de 29.10.2018, ora 15.00. Acestea vor fi deschise în aceeaşi zi. Ofertanţii trebuie să fi executat lucrări similare în ultimii cinci ani (raportat la data-limită de depunere a ofertelor) în valoare cumulată de cel puţin 444.091,59 de lei, fără TVA. Se acceptă însumarea valorilor aferente lucrărilor executate în cadrul a maximum trei contracte. Nivelul minim al specialiştilor solicitat de autoritatea contractantă este următorul: un inginer-şef de şantier cu grad de autorizare ANRE gradul 3A şi 3B, un inginer cu grad de autorizare ANRE gradul 2A şi 2B, 5 electricieni autorizaţi, responsabil tehnic cu execuţia - RTE atestat sau echivalent, responsabil controlul calităţii - CQ. Societatea trebuie să fie atestată ANRE de tip C2A. Pentru demonstrarea cerinţei, se va prezenta documentul prin care se dovedeşte această atestare.
 

Responsabili de atribuirea procedurii

 
Persoanele cu rol de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Ion Beiu - primar, Nicolae Ţeleneanu – viceprimar / preşedinte comisie de evaluare, Graţiel Oprea - consultant achiziţii - furnizor de servicii auxiliare, Constanţa Sibisanu - contabil, Irina Miniosu - secretar/membru comisie de evaluare, Florentina Latea - inspector/membru comisie de evaluare, Lenuţa Simion - inspector/membru comisie de evaluare, Iulian Marinel - inspector/membru comisie de evaluare, Grosu Ştefania Mirela - referent/membru supleant comisie de evaluare, Ticulan Aida - inspector/membru supleant comisie de evaluare. La aceştia se adaugă consilierii locali: Elena Cornelia Crăciunescu, Vasile-Viorel Dobrescu, Ioan Guţă, Ion Marin, Iuliana Mihon, Mihail Mircea Predescu, Vasilica Popa, Ştefan Sărbu, Fănel Smarandache.
 

Date din caietul de sarcini

 
Reţelele de iluminat realizate cu stâlpi metalici alimentaţi din reţea subterană sunt mai puţin solicitate decât reţelele realizate cu cabluri subterane aeriene. La proiectarea fundaţiilor se vor avea în vedere condiţiile geotehnice ale amplasamentului şi solicitările transmise la stâlpi, solicitări care rezultă din tipurile de aparate de iluminat cu LED utilizate, tipurile şi dimensiunile stâlpilor propuşi.
 
Străzile pe care se vor executa lucrările de extindere a reţelei de iluminat public din satul Făclia, zona Tabără, sunt: Taberei Tronson 2; Taberei Tronson 3; Taberei Tronson 4; Pescarilor Tronson 3; Pescarilor Tronson 4; Alunişului; Begoniei; Cedrilor; Teiului; Cocorilor; Arbustului Tronson 1. Durata de execuţie a lucrărilor ce fac obiectul contractului este de maximum şapte luni, perioada de garanţie a lucrărilor este de doi ani, iar perioada de garanţie a corpurilor de iluminat - cinci ani.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitație. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii