Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daruri de Crăciun pentru toți copiii din comuna Saligny și din satele Făclia și Ștefan cel Mare, oferite de administrața publică locală

ro

11 Dec, 2018 00:00 1853 Marime text

Autoritățile locale din Saligny încheie anul 2018 cu multe realizări privind asfaltarea străzilor, reabilitarea sistemului de alimentare cu apă, reabilitarea rețelei de electricitate, dar și realizarea a două terenuri de sport în satele Făclia și Ștefan cel Mare.
 
La sfârșit de an, consilierii locali din comuna Saligny au decis să le oferere copiilor din comuna Saligny și din satele Făclia și Ștefan cel Mare pachete pline cu dulciuri. „Toți cei 220 de copii vor primi în ajunul sărbătorilor de iarnă pachete cu dulcuri. Valoarea unui pachet este de 42 de lei“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanța, primarul Ion Beiu.
 
Revenind la proiectele demarate de administrația locală pentru anul 2018, putem spune că una dintre realizări este proiectul de asfaltare a tuturor străzilor din comuna Saligny și satele Făclia și Ștefan cel Mare. La acesta se adaugă reabilitarea sistemului de alimentare cu apă al comunei Saligny, care avea o vechime de 50 de ani. Cât privește proiectul de extindere a școlii din comuna Saligny, Primăria a formulat o contestație cu privire la modalitatea de evaluare a proiectului.
 
„Proiectul presupune o subzidire a actualului sediu al școlii și construirea unui corp nou, în care vor fi amplasate grupurile sanitare, centrala termică și birourilor administrative. Proiectul mai presupune realizarea împrejmuirii școlii, a unei parcări, a unui teren de sport. Pentru anul 2019, administrația locală din Saligny a trasat deja unele obiective. Unul dintre aceste obiective este realizarea rețelei de distribuție a gazelor naturale. De asemenea, primăria își propune ca în anul care vine să fie inaugurat
centrul medical, care va fi construit la intrarea în comuna Saligny.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii