Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cunoscut cercetător s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani. În ce domeniu s-a făcut remarcat

ro

15 May, 2018 15:16 4278 Marime text
Unul dintre marile repere ale cercetării românești în domeniul plantelor medicinale și aromatice, ing. chim. Ștefan Manea a încetat din viață la vârsta de 80 de ani. Potrivit Antena3.ro, Ștefan Manea a dat o nouă valoare florei românești printr-o valorificare superioară a calităților terapeutice ale acesteia, în condiții avansate de tehnologizare, cu respectarea celor mai exigente condiții de nivel european ale acestei industrii, se arată într-un comunicat de presă al companiei.
 
Suplimentele alimentare, produsele cosmetice, ceaiurile și tincturile alcătuiesc un portofoliu impresionant de peste 450 de produse care s-au bucurat de o reală apreciere internațională. Excelența acestor remedii a fost marcată prin cele peste 80 de medalii, din care 45 de aur de aur primite la târgurile și expozițiile mondiale prestigioase. I se spunea ”omul în viață cu cele mai multe brevete de invenții de pe planetă”, peste 121, toate fiind transformate în remedii naturale iubite și consumate de către români și nu numai.
 
Cercetătorul Ștefan Manea a fost profund preocupat de sănătatea românilor pe care i-a iubit și i-a onorat prin invențiile sale, una dintre constantele activității sale fiind aceea de a contribui la educarea pentru sănătate a românilor și de a promova prevenția ca stil de viață. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eugen cristea 15 May, 2018 17:07 DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE / UN OM CARE A FACUT CEVA IN VIATA S-A PENTRU PACEA SI SANATATEA SEMENILOR SAII